Most ez miez? Kitalálta vagy tényleg látta?
3 éves koromban megtapasztaltam (És részben az anyukám is.)
15 évvel ezelőtt történt:
Anyukámmal sétáltam az egyik utcán, amikor az út másik oldalán lévő járdán megpillantottam egy 40 év körüli férfit, aki nagyon gyorsan, erőteljesen sepregette a járdát, közben sírt és ordibált. Alacsony növésű, fekete és hullámos hajú, bajszos ember volt, farmernadrágot és kék-fehér vízszintes csíkozású pólót viselt.
Mutattam anyának, hogy „ott egy síró-rívó bácsi”, de ő nem látta, és nem is hallotta a kiabálását. Szomorúság, fájdalom és félelem töltött el, szinte éreztem a „síró-rívó bácsi” érzéseit. Fényes nappal volt.
Később részletesen elmondtam a szüleimnek a történetet, és kiderült, hogy abban a házban, ami előtt a „síró-rívó bácsit” láttam, lakott egy, a „személyleírásommal” teljesen megegyező férfi, aki nem sokkal az előtt halt meg autóbalesetben, mielőtt én láttam a szellemét. Vannak gyermekei, szerintem azért sírt és kiabált, mert nem láthatja többé őket, és a gyerekei se őt.
Mostanában majdnem minden nap elsétálok a ház előtt, ahol 15 évvel ezelőtt láttam, de szerencsére azóta sem találkoztam vele.
Ez az egyik legrégibb emlékem, amire részletesen emlékszem.
Őszinte vagyok, nem találtam ki a történetet.
18/F
Hello!
14 éves fiú vagyok, és szüleim szerint tapasztaltam már ilyeneket, én nem emlékszem. Úgy 4 éves koromig elvileg egy piros-fehér csíkos ruhájú bohócot (!!) láttam, és amikor mutogattam a szüleim által üresnek vélt szobába, megrémültek. Én elvileg nevettem, tehát nem lehetett gonosz, viszont már ami megmaradt az emlékeimben, az, hogy mindig féltem egyedül lenni a szobámba, ahol kék-fehér csíkos tapéta volt. Erről többet nem tudnák mondani, de tavaly nyáron ilyesztő dolog történt velem. Szüleim nem voltak itthon, egyedül gépeztem itthon. Mentem a WC-re, ami egy rövidke folyosó közepén van. Akkoriban még egy olyan szekrény volt, amin nagy tükör állt. És amint haladtam ezen a folyosón úton a WC felé, amint a tükörbe pillantottam, egy nagyon magas (szerintem egy jó 190 legalább volt) nem is tudom mi, valami árny volt mögöttem. Abban a pillanatban kirohantam a kertünkbe a kutyáinkhoz, mellettük biztonságban éreztem magam. Nem vagyok egy félős típus, de összeszartam magam.
Van egy benti macskánk, aki hát eléggé bamba, de néha arra figyelek fel, hogy valamiért nagyon bámúl a semmibe. Lehet ő is lát valamit? Azért lehet látni a macskámon, ha különösen viselkedik...
Üdv.
Dani, Nyíregyh.
ijesztő dolgok ezek..
de mit akarhat? Lehet h a cuccai miatt van itt vagy akar valamit? El kéne tüntetni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!