Szerintetek nem kellett volna? Esetleg lesz következménye? :S
en gondosz embert nem láttam itt egyet sem( a beírások alapjan)
ostobát, akinek kevés esélye van a túlélésre, mert annyira egyszerű mint a homok, na olyat láttam. A kérdezőt pl...
jaja a szenteltvíz oldotta meg a fenti kérdést.
FACEPALM
figyelj, bocsi az offért, csak h a kérdésedre válaszoljak egyetértek a szeritned normális válaszokkal.
Már meg ne haragudj de neked miért csak az az értelmes válasz, hogy jajj de jól csináltátok?
Én nem akarok rosszat neked, örülök hogy semmi bajod nem lett, viszont kétszer is eddig rontást küldtél a válaszolókra.. nem mondom h ez most be fog válni, de a mikulás mindekit figyel a távcsövén keresztül :D
értsd: karmaaa :D
Én se értem mire jó Petőfi,ha meg is jelenik csak annyit tesz hogy elszavalja a Nemzeti Dalt,de az már a könyökünkön jön ki.
Ha már leülök idézni akkor például Anna Nicole Smith-t idézném meg,ha szerencsém van meglehetősen alulöltözve jelenik meg,és ő biztos hogy a száját nem verselésre használná.
ti loptatok a templomból szentelvizet???vagy engedélyt kértetek?
mert ha lopott szenteltvízzel öntöd le a kupakot amibe bezártál egy szellemet azt ő megérzi és nagyon dühös lesz
ha loptátok a szenteltvizet,inkább már locsoltátok volna le pocsolyavízzel a kupakot...
loptátok?
De gondoljatok bele, hogy egy nap a világon kb hányan akarják előidézni Michael Jackson szellemét! Szegény...foroghat a sírjában:S
Amúgy ugye nem loptátok a szentelt vizet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!