Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Afp érték alacsony. Van/volt...

Afp érték alacsony. Van/volt ilyen valakinek? Mi lett a következménye? Milyen vizsgáltokra kellett menni?

Figyelt kérdés
2009. okt. 15. 09:33
 1/7 anonim ***** válasza:

Nekem mindkét fiammal alacsony volt, 0.57 és 0.49. Volt kombinált tesztem, több tízezres értékkel, a 12 és 18 heti uh-n is minden rendben volt, semmilyen vizsgálatra nem küldtek, két orvossal is konzultáltam, mindkettő (külön-külön) mindent rendben talált. Az afp rendkívül megbízhatatlan, épp ezért tőlünk nyugatra nem is végzik el már évek óta. Nyugi, ha a többi vizsgálatod negatív akkor nincs miért aggódnod!

34 hetes + 23 hós

2009. okt. 15. 09:47
 2/7 anonim ***** válasza:
0,64 volt nekem, és a 18 hetes ultrahangon kívül nem volt semmi.
2009. okt. 15. 09:49
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem kell vele foglalkozni, nekem 0,24 lett, a 20. heti uh. minden rendben talált. Ezért ne bökesd hasba Magad, az uh. a lényeg.
2009. okt. 15. 10:10
 4/7 anonim ***** válasza:

Nekem is 0,64 volt az afp, 12. héten kombinált tesztem volt ami meg nagyon jó lett. Ezen kívül sehol nem voltam.

Egészséges kislányom született aki 3 nap múlva lesz 8 hónapos.

2009. okt. 15. 10:24
 5/7 A kérdező kommentje:
Kezdek megnyugodni! Furcsa nekem ez a nem normális diagnózis, mivel az előző terhességemnél nem volt semmi panaszom. Még hányingerem sem. Az én afp értékem 0,53 lett.
2009. okt. 15. 10:24
 6/7 anonim ***** válasza:
Engem még egy ultrahangos vizsgálatra elküldtek egy másik kórházba mondván, hogy ott jobb az uh, hátha lát valamit a doki... Én már nem aggódok, mert tudom, hogy ez a vizsgálat nem sokat ér, és örülök, hogy még egy plusz ultrahangon gyönyörködhetek a babámba :)
2009. okt. 15. 10:29
 7/7 A kérdező kommentje:
Tegnap voltam genetikai tanácsadáson. Megcsinálták a 18 hetes genetikai uh-ot. Sokkal precízebben és sokkal tovább tartott mint az előző babámnál, ahol nem volt alacsony az afp. Minden rendben van a babával! Köszönöm a válaszokat!
2009. okt. 27. 08:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!