Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » 1 hónapja kb. be kellett...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

1 hónapja kb. be kellett vennem egy 72 órás tablettát de mivel nagyon féltem ezért még aznap plussz 3darabot bevettem. Sokat fáj a hasam és furcsán is érzem. Lehetek e igyis terhes vagy valami következménye annak, hogy ennyit vettem be?

Figyelt kérdés
2009. márc. 21. 18:35
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
baszod..... nem vagy normális, én nem vagyok orvos, de tanultam biológiát és ezek a hormonrendszerednek olyan hatalmas lórugást adnak, hogy az egy tabletta esetében sem egészséges, nemhogy ha 4-et veszel be. fölösleges volt még 3-at bevenni, egy is hatásos. sztem kb meg is halhattál volna. mindenképp menj el orvohoz, lehet hogy komoly bajt okoztál, valami károsodott vagy mittudomén...
2009. márc. 21. 18:39
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
egyetértek az elöttem szólóval!!!mért vettél be ennyit??az nem fájdalomcsillapító amiből többet is bevehetsz!mindenképp orvos!!
2009. márc. 21. 18:41
 3/16 A kérdező kommentje:
azért vettem be többet mert nagyon féltem h esetleg terhes leszek mert olyan történt amit nem akartam.Mindenféleképp elakartam kerülni a terhességet.
2009. márc. 21. 18:43
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

De akkor is 4 tabletta?

Lehet h csak egy kicsit bogyó amit beszedsz de a hatása annál nagyobb..

2009. márc. 21. 18:49
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Ezt azért nem kellett volna! :S
2009. márc. 21. 18:49
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Eszed hol van? Atyám... Na ezért kéne jogosítványhoz kötni a szexuális életet is :D

Isten tudja, mit csináltál magaddal. Meddővé akarod tenni magad teljesen??? Sürgősen keress fel egy nődokit! Nem ártana szexuális felvilágosítást is kérned...

2009. márc. 21. 18:50
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
akor inkább ne szexelj ha ennyire félsz, vagy akkor figyeljetek oda jobban.
2009. márc. 21. 18:50
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem örülj annak ha megmaradsz és nem borúl fel teljesen a hormonrendszered.Nem szeretnél mindenhol sötét szőrzetet látni magadon ugye?Használj gumit,a fogamzásgátlót nem ajánlom neked mert talán az 1 levelet szednél be 1 nap..
2009. márc. 21. 18:59
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Jééééééééézusom... No comment.

Még azis lehet, hogy már soha nem is lehet gyereked, hogy most ekkora hormondózist adtál a nemzőkédnek...

2009. márc. 21. 19:00
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
ne haragudj h ezt irom de iiirtozatosan nagy hulye vagy!!!! de nygodt lehetsz, jelenleg az egyeduli biztos dolog h nem vagy terhes. gondterhes az viszont nagyonis lehetnel mert minden okod megvan ra. kicsit gonbdolkozz legkozelebb. es irany a doki es a vervizsgalat!
2009. márc. 21. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!