Pénteken gerinclumbálásom volt. Ma egy jó párszor ölben kellett tartanom a 21 hónapos kisfiam. Most borzasztóan fáj a bal lábam, lehet a következménye? Sírni tudnék, s a derekam felől sugárzik.
Pénteken? Vagyis legalább 1 hete?
Szerintem semmi köze nincs hozzá. Nem tudom milyen idős vagy, de előfordul az ilyesmi huszonévesen is. Egy jó adag fájdalomcsillapítót javaslok és amint tudsz azért menj el vele orvoshoz. Próbálj meg nyújtásokat is csinálni (feküdj hanyatt az ágyon és a lábadat támaszd a falnak).
Nekem egy nagyobb súly emelése után csípte be a gerincideget és begyulladt.
Se leülni, se lefeküdni nem tudtam napokig, nagyon tud fájni. B1 vitamin, Panadol, izomgyörcs ellen MagneB6 és kámforos kenőcs használ.
28 éves vagyok.Anyósom próbál segíteni,de a több nap kórház után-kicsi csimpánz lett a fiam-s bármekkora a fájdalmam nem fogom magamról letépni ölelő kezeit!sajnos ez van :(
Igen pont egy hete volt a lumbálás,kisebb időzavarom van :)
Jól esnek a bíztató szavakat---főleg annak tudatában hogy mi várhat rám---- SM kizárása miatt lumbáltak :( :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!