Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Miért jönnek a szellemek? Mit...

Miért jönnek a szellemek? Mit akarnak egyszerűen csak megijeszteni? Csak normális válaszokat

Figyelt kérdés
Egy párhete költöztünk az új házunkba. És furcsa dolgok történnek. Időről-időre szellemek jönnek. Sötét ijesztőek mikor jönnek szinte elhallgatnak a madarak. Az elektromos dolgok megörülnek. A ház egy mező kellős közepén van 30 kilométeres sugáron belül semmi. Egyedül szoktam az emeleten ücsörögni és olyankor még furcsább csak elsuhannak de bennem megfagy a vér.Biztos, hogy nem képzelődök az előző tulajok mondták, de mi nem hittünk ebben. Kérlek mondjátok meg hozzá értök mér pont én?
2011. márc. 19. 17:01
1 2 3 4
 21/31 anonim válasza:
Nem tudom, hogy igazat mondasz-e, de ha igen, akkor nem vagy egyedül. Velem is ez szokott lenni. Ilyenkor mond meg nekik, hogy nincs joguk itt lenniük. DE NE LEGYÉL SZEMTELEN!Én az voltam és nagyon megbántam. A szellemekkel kapcsolatban sokan úgy gondolják: "Miért jönnek a ide? Senki sem kérte, hogy idejöjjenek!" A válasz egyszerű: Ha valaki meghal azt mondjuk, hogy lejárt az ideje. Szóval a szellemek világában akkor "várják". De akik öngyilkosok lesznek, azokat senki sem kérte, hogy menjenek a szellemekhez, mert még nem jött el az idejük!
2011. márc. 22. 13:50
 22/31 A kérdező kommentje:
IGAZAT MONDOK!
2011. márc. 22. 19:43
 23/31 anonim ***** válasza:
Innen kérhetsz szakszerű segítséget: www.szellemelengedes.hu
2011. márc. 27. 21:46
 24/31 anonim válasza:
Hány éves vagy? Mert megint egyre sűrűbben előjönnek nekem is ezek a dolgok és szívesen beszélgetnék erről egy olyan emberre aki nem néz hülyének....
2011. ápr. 28. 21:06
 25/31 A kérdező kommentje:
16 éves vagyok.
2011. máj. 1. 10:40
 26/31 anonim válasza:
Esetleg megadod az e-mail címed? vagy ha akarod, megadom én az enyémet.
2011. máj. 8. 15:25
 27/31 BlackSword ***** válasza:

A kérdés egyértelműen kitaláció...

"ház egy mező kellős közepén van 30 kilométeres sugáron belül semmi."

Ilyen terület nincs Magyarországon... 30 km-en belül nem valaminek, de legalább egy irányban lakott településnek kell lennie...

2011. máj. 8. 16:56
 28/31 anonim válasza:
hát.. sok a valószínűsége.. de azt ajánlom költözetek el onnan ha féltek meg ha azt mondják h szellemek vannak a házba akkor alapból nem költözik oda senki..annak hinni kell mert azértköltözik el és amúgy merre van ez a tanya amit a rét meg fák vesznek körül?
2011. júl. 30. 16:23
 29/31 anonim válasza:
Én tegnap egy tükörben láttam meg a nagymamámat . Nagyon furcsa volt , és egy táblán kérdezte hogy bízhat-e bennem . Én bólintottam és hirtelen éreztem a szellem gyengéd simohatását . És tudjátok , hogy értem el ,hogy a barátom legyen ? Csak is kizárólag kedvességet mutattam felé . Ja és megjavította a hangszórót , így tudunk bulizni itthon is . Hajlani 4-kor átölelt és azt mondta , hogy a menyország egy megváltás tehát jó helyen.
2020. ápr. 25. 11:02
 30/31 anonim válasza:
Ezen az oldalon senki sem hülye . Úgy 30 perce nagyon furcsa dolog történt . Elájultam és amikor magamhoz tértem egy másik dimenzióban voltam . És kaptam egy furcsa jóslatot . Az egyik szellem arra kért hogy ne legyek ennyire naív . Mert ez Mutassam meg a valódi lényemet . Mert ez a naívság fogja a vesztemet okozni . Azt is mondta ha mégis meghalnék a legjobb hejre kerülök .
2020. ápr. 25. 13:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!