Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Miért jönnek a szellemek? Mit...

Miért jönnek a szellemek? Mit akarnak egyszerűen csak megijeszteni? Csak normális válaszokat

Figyelt kérdés
Egy párhete költöztünk az új házunkba. És furcsa dolgok történnek. Időről-időre szellemek jönnek. Sötét ijesztőek mikor jönnek szinte elhallgatnak a madarak. Az elektromos dolgok megörülnek. A ház egy mező kellős közepén van 30 kilométeres sugáron belül semmi. Egyedül szoktam az emeleten ücsörögni és olyankor még furcsább csak elsuhannak de bennem megfagy a vér.Biztos, hogy nem képzelődök az előző tulajok mondták, de mi nem hittünk ebben. Kérlek mondjátok meg hozzá értök mér pont én?
2011. márc. 19. 17:01
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:

Előző vagyok.

www.wicca.hu

2011. márc. 19. 17:47
 12/31 anonim ***** válasza:
Talan mar elobb koltoztek oda, mint Ti, tehat "otthon" vannak, es Ti zavartatok meg Oket!
2011. márc. 19. 18:56
 13/31 BlackSword ***** válasza:

Megnyugodhatsz... Szellemek nincsenek... Tegnap ez egyik másik kérdésnél írta nekem valaki, hogy küld hozzám szellemeket, de nem jött senki sem... De még egy árva fing sem... Logikus következtetés, hogy nincsenek szellemek...

Kár, pedig vettem sört, és pizzát is...

2011. márc. 19. 18:59
 14/31 anonim ***** válasza:
akik valóban ilyesmiket észlelnek azoknak elmondanám, hogy nézzetek inkább utána hogy miféle állat, bogár, madár, patkány költözött be a falakba, pincébe, tető alá. rögtön megvan honnan jön a zaj. az elektromos dolgokkal meg ha gond van akkor vizsgáltasd ki mert veszélyes is lehet, de ennek semmi köze szellemekhez, legfeljebb elavult vezetékekhez, rossz bekötésekhez, stb. ha szellő van bent akkor rosszul záródó ablak, ajtó. vagy már képzelődsz mert egyedül vagy, ideges vagy, félsz. velem is volt már ilyen. meg ezeken kívül is annyi minden lehet ezeknek az okozója. de szellemek nem léteznek.
2011. márc. 19. 19:54
 15/31 anonim ***** válasza:
66%

lehetséges,hogy figyelmeztetni akarnak valamire.ha nem bánjátok gyorsan összefoglalom az én ki történetem.:édesanyám kutyusa kiskoromban kihűzött egy csatornából,mert beleestem 3-4évesen. 10 éve szegényet elütötték(nyugodjon békében).eléggé összekuszálódott az életem.párszor próbáltam megölni magam de ez mellékes. elkeseredtem.és elmentem sétálni..hát kishíján sokkot kaptam mert megláttam a kutyus szellemét .(felismertem mert még emlékszem arra hogy én tettem rá a nyakörvét.és ugyanaz volt rajta).pár másodperc után eltűnt. hát átmentem egy másik útra,és onnan láttam hogy egy jó 4-4ésfél méteres lyuk tátongott arra. nemis kellett több futottam hazáig..lehet hogy mutatni akarnak neked valamit,amire figyelnek kell,vagy nyugtalanok valami miatt..esetleg azt nem tudod hogy kior halt meg az a család,vagy mi miatt? mert az is válasz lehet a furcsa dolgokra.. (a korom ne tévesszen meg..sok mindent átéltem már ez idő alatt..)

14/L

2011. márc. 20. 14:46
 16/31 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 14/L!

A kutyusod lehetett energialenyomat is, én is láttam a sajátomat, közvetlenül a halálát követő napon. Van ilyen, csak érzékeny emberek látnak ilyesmit, de létező jelenség.

2011. márc. 20. 17:08
 17/31 anonim ***** válasza:
nade 10 év után? mert miután kihúzott a lyukból, rá kb 2-3 hónapra elütötték :'(
2011. márc. 20. 17:30
 18/31 A kérdező kommentje:
Az a baj a szellemek mindig figyelnek ráadásul tegnap este egy állt a szobám ajtajában és azt mondta Ha nem kérem nem jön be de télleg ott volt felálltam az ajtóhoz mentem és pont a küszöb elött volt pont egy lépés és a szobámban van. De nem jött be.
2011. márc. 20. 19:03
 19/31 anonim ***** válasza:
Ez Fake
2011. márc. 21. 03:36
 20/31 anonim ***** válasza:
100%

Akkor ne hívd be :)

Gonosz nem mehet be engedély nélkül( ez egy ilyen babona ). Csak azt nem értem, hogy ezek már ott voltak. Valszeg ott vannak már régóta, nem kell velük különösebben foglalkozni, ha nem zavaróak.

2011. márc. 21. 13:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!