Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » S. O. S. Lehet hogy egy...

S. O. S. Lehet hogy egy szellem vagy angyal tart velem?

Figyelt kérdés

Egyszer anyummal öcsémmel néztük a tévét és halottunk valami hangot kintről és kinéztünk az előszobába és mind a 3-an láttunk egy árnyékot amely hirtelen eltünk.....és kb 2 hete az elősszobába lépteklet hallottam kimentem h megnézzem mi az de nem láttam senkit miután visszamentem a szobámba megint hallottam a lépteket....és a lépcsőházunkban is többször hallottak a lakók is és én is lépteket...és amikor legutóbb táborba voltunk barátnőimmel fent voltunk a faházba és azt hallottuk h vlaki kinyitja az ajtót és lépked aztán meg jön fel a lépcsőn...de 3-onkon kívül nem volt senki más és mi is az ágyakon ültünk...és már sokszor volt olyan h észleltem lépteket vagy árnyékot és utána mindig szerencsém volt...lehet h szellem?vagy angyal?? és ha igen akkor van rá esély h bánt vagy megijeszt engem nagyon??

Normális válaszokat kérek!!!

2011. márc. 14. 14:41
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

10:15-ös megint:

Az árnyember ettől sajnos nem fog elmúlni! :(

De egy tipp apukádhoz:

Először is: részvétem. Mindkét nagyapám az ivásba halt bele. Mondjátok meg neki, hogy hiába nem vallja be, látszik rajta. És nagyon szeretitek, és aggódtok miatta, mert lehet, hogy epilepsziája miatt bajba kerülhet - és ti nem lesztek ott, hogy segítsetek neki, sőt lehet, hogy mások se lesznek ott, hogy segítsenek neki. Mondjátok el, hogy szeretnétek ha nem hazudna, és bevallaná azt, hogy iszik. Bennetek megbízhat. De azért ne essetek neki, hogy iszik... Ha bevallja, hogy tényleg fogyaszt alkoholt, akkor már jó úton haladtok. Aztán könnyű dolog lesz leszoktatni róla! :) Sok szerencsét!

2011. márc. 15. 21:04
 22/27 A kérdező kommentje:
oks oks :) köszi :D
2011. márc. 16. 14:56
 23/27 szilvo79 ***** válasza:
szia!igen az árnyemberek léteznek,sajnos.én hálisten csak kétszer láttam őket.és én is rossz passzban voltam akkor.pszichológushoz nem érdemes menned.egészségügyis vagyok,csak hülyének fog nézni.ők a rosszból táplálkoznak,és ha félsz tőlük csak rosszabb lesz!sokáig rettegtem,de szerencsére többször nem jöttek.próbálj ne foglalkozni ezzel,inkább a problémák megoldásával,és nem lesz baj!szorítok nagyon!
2011. márc. 19. 20:03
 24/27 A kérdező kommentje:
köszi :)
2011. márc. 20. 10:54
 25/27 anonim ***** válasza:

Nézd meg a következő oldalt: www.szellem.com

Ők tudnak neked segíteni.

2011. márc. 27. 23:37
 26/27 anonim válasza:
szellem mert azangyal nem add hangokat szóval nem lépked meg stb.
2011. júl. 30. 16:30
 27/27 anonim válasza:
Azt ajánlom keres fel egy médiumot azok ilyenel foglalkoznak sok szerencsét.
2016. okt. 29. 19:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!