Szellem lenne? Nem tudom vagy csak elkébzelem?
Ha szellem is van a szobádban, szerintem nem az a szándéka, hogy ártson neked, ha eddig nem tette. Szerintem fordulj meg, ha ilyen történik, hogy a válladra rakja a kezét, lehet, hogy egyik családtagod. (nekem is volt olyan, hogy nem hallottam a zenétől, hogy anyám bejött, és mögöttem megszólalt. Megijedtem.:D)
Nem mondom, hogy 100%-ban hiszek az ilyen lényekben, de ki tudja? Mindenesetre elűzheted, ha szeretnéd. Olvass utána.;)
Lehet, hogy szellem.
Velem is voltak furcsa dolgok, de éreztem, hogyha szellem is, nem akar bántani, úgyhogy nem törődtem vele.
Most abbahagyta a dolgokat, lehet, hogy távozott.
Ne törődj vele, akkor hamarabb abbamaradnak ezek az esetek.
A zöngés-zöngétlen párcsere elég gyakori jelenség, amúgy könnyen orvosolható. :)
A vesszők nem használata (egy vessző van az egész szövegben, az is kétes, hogy oda kell-e :) ) szintén kiküszöbölhető, ha a számítógépen a helyesírási szótár megfelelő fejezetét olvasnád...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!