S. O. S. Lehet hogy egy szellem vagy angyal tart velem?
Egyszer anyummal öcsémmel néztük a tévét és halottunk valami hangot kintről és kinéztünk az előszobába és mind a 3-an láttunk egy árnyékot amely hirtelen eltünk.....és kb 2 hete az elősszobába lépteklet hallottam kimentem h megnézzem mi az de nem láttam senkit miután visszamentem a szobámba megint hallottam a lépteket....és a lépcsőházunkban is többször hallottak a lakók is és én is lépteket...és amikor legutóbb táborba voltunk barátnőimmel fent voltunk a faházba és azt hallottuk h vlaki kinyitja az ajtót és lépked aztán meg jön fel a lépcsőn...de 3-onkon kívül nem volt senki más és mi is az ágyakon ültünk...és már sokszor volt olyan h észleltem lépteket vagy árnyékot és utána mindig szerencsém volt...lehet h szellem?vagy angyal?? és ha igen akkor van rá esély h bánt vagy megijeszt engem nagyon??
Normális válaszokat kérek!!!
Fú bocsi, lehet, hogy már valaki leírta, hogy mit tegyél stb, vagy már írt erről, de nem volt kedvem végigolvasni 2 oldalt - remélem nem baj.
Én is itt a GYK-n láttam, hogy vannak ún. "árnyemberek". Utánanéztem, és valóban léteznek. A pesszimizmusból, a vitákból, egy szóval a rosszból táplálkoznak. Nem tudom, hogy a családi/személyes helyzetedben van-e konfliktus, vagy megrázó élmény, de ha igen, akkor ha azt átgondolod, és megoldod, akkor eltűnik...
...remélhetőleg.
További szép napot!:)
23:00 oks felvettelek :)
utolsó: igen nagyon sok konfliktusom van és én alapból egy pesszimista ember vagyok..akkor jelent meg az árnyember mikor kiderült h nagymamám rákos és még történt más is és szntem emiatt..de a magymamámmal való dolgot már lezártam..a másikat meg nem..lehet h az :/ de azt sajna nem is fogom tudni lezárni se átgondolni.. :/
10:15-ös vagyok:
Na akkor az ok meg van! :)
A másik dolgot próbáld meg lezárni, vagy átgondolni! :( (Írhatsz privit, és segítek - ha tudok!)
Azért vigyázz magadra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!