Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » S. O. S. Lehet hogy egy...

S. O. S. Lehet hogy egy szellem vagy angyal tart velem?

Figyelt kérdés

Egyszer anyummal öcsémmel néztük a tévét és halottunk valami hangot kintről és kinéztünk az előszobába és mind a 3-an láttunk egy árnyékot amely hirtelen eltünk.....és kb 2 hete az elősszobába lépteklet hallottam kimentem h megnézzem mi az de nem láttam senkit miután visszamentem a szobámba megint hallottam a lépteket....és a lépcsőházunkban is többször hallottak a lakók is és én is lépteket...és amikor legutóbb táborba voltunk barátnőimmel fent voltunk a faházba és azt hallottuk h vlaki kinyitja az ajtót és lépked aztán meg jön fel a lépcsőn...de 3-onkon kívül nem volt senki más és mi is az ágyakon ültünk...és már sokszor volt olyan h észleltem lépteket vagy árnyékot és utána mindig szerencsém volt...lehet h szellem?vagy angyal?? és ha igen akkor van rá esély h bánt vagy megijeszt engem nagyon??

Normális válaszokat kérek!!!

2011. márc. 14. 14:41
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
értem..tehát majd próbáljam visszafgoni magam..oks :) thx:)
2011. márc. 14. 21:24
 12/27 anonim válasza:
100%
Szia én tudnék neked segíteni kérlek vedd fel velem a kapcsolatot skype: rozsa-12
2011. márc. 14. 23:00
 13/27 anonim ***** válasza:
100%

Fú bocsi, lehet, hogy már valaki leírta, hogy mit tegyél stb, vagy már írt erről, de nem volt kedvem végigolvasni 2 oldalt - remélem nem baj.

Én is itt a GYK-n láttam, hogy vannak ún. "árnyemberek". Utánanéztem, és valóban léteznek. A pesszimizmusból, a vitákból, egy szóval a rosszból táplálkoznak. Nem tudom, hogy a családi/személyes helyzetedben van-e konfliktus, vagy megrázó élmény, de ha igen, akkor ha azt átgondolod, és megoldod, akkor eltűnik...

...remélhetőleg.

További szép napot!:)

2011. márc. 15. 10:15
 14/27 A kérdező kommentje:

23:00 oks felvettelek :)

utolsó: igen nagyon sok konfliktusom van és én alapból egy pesszimista ember vagyok..akkor jelent meg az árnyember mikor kiderült h nagymamám rákos és még történt más is és szntem emiatt..de a magymamámmal való dolgot már lezártam..a másikat meg nem..lehet h az :/ de azt sajna nem is fogom tudni lezárni se átgondolni.. :/

2011. márc. 15. 11:41
 15/27 anonim ***** válasza:

10:15-ös vagyok:

Na akkor az ok meg van! :)

A másik dolgot próbáld meg lezárni, vagy átgondolni! :( (Írhatsz privit, és segítek - ha tudok!)

Azért vigyázz magadra!

2011. márc. 15. 16:36
 16/27 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm szépen a segítséget :)
2011. márc. 15. 17:46
 17/27 anonim ***** válasza:
mi a probléma amire gondolsz hogy azért jött?
2011. márc. 15. 17:55
 18/27 A kérdező kommentje:
hát az h apám elkezdett inni..és nem bírja beismerni pedig lehet rajta látni meg érezni ammikor iszik és van h 6-7 órát nincs ithhon és nem tudjuk h holvan mert apám epilepsziás és mindig azon aggodunk h jól van-e meg minden :/
2011. márc. 15. 18:06
 19/27 anonim ***** válasza:
beszéljétek meg vele
2011. márc. 15. 18:38
 20/27 A kérdező kommentje:
mindig megbeszéljük vele aztán abba hayja 1-2 hétig és utána megint iszik :/ mellesleg ha pschihologushoz menék akkor lehet h eltünne ez az árnyember..?
2011. márc. 15. 18:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!