Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mi volt ez? Nagyon nagyon...

Mi volt ez? Nagyon nagyon nagyon megijedtünk!

Figyelt kérdés
Előre leszögezem,hogy nem hiszek az ufókban és a szellemekben sem .Viszont ezt semmivel nem tudom magyarázni ami történt.Kétszer magától megeredt a csap a fürdőszobában,és nem tudjuk,hogy miért.Elzártuk és azóta(2 napja) nincs gond,nem fordult elő.Tehát nemhiszem,hogy a csappal lenne valami gond.Mi a franc lehetett ez?Kérlek ne írjatok olyanokat,hogy megbolondultam,vagy a szemem káprázott...30 éves családanya vagyok,és ép elméjű!!!!!!!
2011. márc. 10. 13:32
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez minden háztartásban előfordult már. Nem hiszem hogy az UFOk tennék. Én hiszek bennük, de szimpla technikai hiba. A csap megtud nyílni magától.
2011. márc. 10. 13:51
 2/8 anonim ***** válasza:

én múltkor néztem a ghost hunterst és abban mondták,hogy ha egy csap megnyílik az lehet hibás,mert ha pl vmi eltört a csapban(nem vagyok szerelő XD)szóval akkor, ott nyomás keletkezik és attól eltud fordulni,vagy megnyílni a csap vagy valami ilyesmi !

Egyébként állíthatnám azt,hogy szellem volt,vagy földönkívüli ,de attól szerintem te sem lettél előrébb !

:)

2011. márc. 10. 14:12
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem vagyok szkeptikus,de gyanítom,hogy a csapnak van baja és jól tennéd,ha megnézetnéd vízvezeték szerelővel,mert ha éjszaka nyílik meg magától,akkor reggelig elúsztok!
2011. márc. 10. 14:20
 4/8 Willisz ***** válasza:
47%
nálunk meg magától kiszakad a falból a vízvezeték XXD nővéremék háza teljesen elúszott mert nálunk voltak XD pedig én hiszek a szellemekbe még se azt mondtam hogy szellem...
2011. márc. 10. 17:09
 5/8 anonim ***** válasza:
Úristen...Nálunk is szokott csepegni...
2011. márc. 10. 17:16
 6/8 anonim ***** válasza:

Én sztorimnak kissé több köze van a szellemesdihez,mégsem hinném,hogy az,bár... :/

Egyik nap meghalt a házikedvencem. Nagyon nagyon szomorú vagyok... :'(

Rá két napra senki nem volt itthon. Tudni kell a szobám ajtaja szembe van a fürdővel,és nyitva voltak az ajtók. Szóval elkezdett cspegni a csap... Nagyon megijedtem, egy horrorrfilmre emlékeztetett :D

Másnap is egyedül voltam itthon,és pont akkor ,pont a fürdőben elkezdett csöpögni a csap. Akkor már mindenkire ráirtam msn-en h,ogy para van :D

Aztán még ez megismétlődött 2x. Azóta nem vagyok egyedül otthon. Lehet,hogy ő volt... nemtudom.

2011. márc. 13. 12:27
 7/8 Ivan Iljics ***** válasza:
Szerintem a csap nem bírja már igazán azt hogy folytonosan nyomás alatt van és azért nyílt ki.
2011. márc. 15. 00:34
 8/8 anonim ***** válasza:
Nálunk is volt már ilyen többször. Egyszer a konyhában voltam egyedül,mikor neki áll folyni kicsit a víz.Aztán kiderült,hogy rossz volt,és kicseréltük,és már nincs. Nagyon rossz volt,mikor este kezdett el csöpögni,mert hallottam a szobából.
2011. jún. 19. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!