Mi volt ez? Nagyon nagyon nagyon megijedtünk!
én múltkor néztem a ghost hunterst és abban mondták,hogy ha egy csap megnyílik az lehet hibás,mert ha pl vmi eltört a csapban(nem vagyok szerelő XD)szóval akkor, ott nyomás keletkezik és attól eltud fordulni,vagy megnyílni a csap vagy valami ilyesmi !
Egyébként állíthatnám azt,hogy szellem volt,vagy földönkívüli ,de attól szerintem te sem lettél előrébb !
:)
Én sztorimnak kissé több köze van a szellemesdihez,mégsem hinném,hogy az,bár... :/
Egyik nap meghalt a házikedvencem. Nagyon nagyon szomorú vagyok... :'(
Rá két napra senki nem volt itthon. Tudni kell a szobám ajtaja szembe van a fürdővel,és nyitva voltak az ajtók. Szóval elkezdett cspegni a csap... Nagyon megijedtem, egy horrorrfilmre emlékeztetett :D
Másnap is egyedül voltam itthon,és pont akkor ,pont a fürdőben elkezdett csöpögni a csap. Akkor már mindenkire ráirtam msn-en h,ogy para van :D
Aztán még ez megismétlődött 2x. Azóta nem vagyok egyedül otthon. Lehet,hogy ő volt... nemtudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!