Szerintetek mi baja? Nagyon megijedtünk.
Nekem a németjuhászom volt ilyen.Fertőzött kullancs volt benne, megkapta a gyógyszereit de még mindig nem az igazi:(
Napokig nem evett, nem ivott, nem mozdult a helyéről, ha mégis úgy ment mint aki be volt rúgva.A biztonság kedvéért nézd meg a lázát!!
Bocsika,de kölyök bullterriernek ebben az időben MELEG HELY KELL!!!!
Az nem elég,ha pár fokkal van csak melegebb a kinti hőmérsékletnél.
Bírják udvaron is persze,ha már megszokták és jól bélelt kutyaházuk van,de nem egy kölyök,könyörgöm!
Ha kinti kutyát akartatok,mi a francért nem választottatok erre alkalmas fajtát?
Ha tegnap óta van ilyen állapotban,már régesrég kellett volna keresni másik orvost,aki megnézte volna és nem itt kérni az ingyen tanácsokat.Látatlanban SENKI nem tud diagnózist és tanácsot adni.
Ha a gyereked lenne ilyen állapotban,vártál volna eddig?Ugye hogy nem?Inkább addig mentél volna,míg orvost nem szerzel.Pont ezt kell csinálni a kutyával is.
Nem való nektek kutya,főleg nem bullterrier.Nagyon érzékeny fajta.
Nekem is az van,már a második "nemzedék".Én is vidéken lakom,autóm nincs,de ha baj van a kutyával,bizony nekiindulnék busszal vagy vonattal is orvoshoz,bár nem vagyunk milliomosok mi sem.
Gondoljátok át,kell-e nektek ez a fajta.Ha úgy döntötök,hogy kevésbé érzékeny kutyát szeretnétek inkább,írj mailt,jöhet hozzánk az ebzet fűtött lakásba,ivartalanított szuka bull mellé.
Ha döcög, görnyed, az gyomorcsavarodás tünete is lehet. Ha ez a helyzet, akkor néhány órán múlhat az élete, azonnal műteni kell.
Keressetek egy másik orvost, aki el tudja látni. Szerintem nincs még olyan hideg, hogy kihűljön, és meglepne, ha ezek a tünetek a hideg miatt jelentkeznének.
Oltásai meg vannak?
Merre laktok?
Itt megtalálod a dokikat megye szerinti bontásban,olyan nincs,hogy csak egy van és az sem elérhető.
Előzőnek:ha gyomorcsavarodás lenne és tegnap óta kínlódik a kutya,már nem élne.
Felesleges látatlanban diagnosztizálni.
Miért nincs másik orvos? Keresni kell. Nagyon gondos és félélőség teljes gazda lehetsz. De az az orvos se jobb aki telefonon keresztül megállapította a kutya baját.:S:S
Legalább az ólba van valami hogy ne a csupasz földön feküdjön?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!