Szerintetek mi történik, akkor ha ezek az árnyáklények megtudják, hogy felveszik őket videóra vagy lefényképezik őket?
Hát nem is tudom.
Te mit szólnál hozzá, ha valami tutisággal halálraijesztenél valakit, és azt egymillióan megnéznék a youtube-on?
Szerintem versenyeket is rendeznek XD
No, de viccet félretéve, szerintem egyes entitások pont hogy szándékosan szerepelnek, mert valamit üzenni akarnak. Kiváló példa erre a 'Fehér zaj' jelenség.
Kicsit bohókásnak tűnik a téma.
Viszont, hallottam róla hogy energia szükséges a jelenésükre. Ott ahol szól a rádió, a TV, számítógép egyidejűleg. Ezeknek a készülékek működésével fellépő frekvencia összeadódik és egy véletlen hullámhosszúságokban nagyon érdekes parajelenségeket produkálhatnak. Ezek lehetnek hangok, csattanások, hirtelen fényjelenségek, árnyak. Nem nagyon tudják befolyásolni az élőlényeket. Szerintem, ha vannak egyáltalán, nem érzékelnek. Tehát, csak nyugodtan rádiózzál, tévézzél, gépezzél. Éveken át, laktunk, egy ilyen árnylénnyel. Nem vettünk róla tudomást. Tükörben láttuk néha elsuhanni. Csak akkor lett mérges, amikor észrevette, hogy elköltözünk. A ki ürített lakásban akkora csattanások voltak, a beépített szekrények ajtaja csapódtak. Akkor kezdtünk el félni. Szerencsére nem jött utánunk, ott maradt. A fáma szerint régebben abban a házban egy fiatalember erőszakos halált halt.
Lehet, hogy a lelke nem tudott eltávozni? Kitudja? Lehet hogy csak képzelődtünk?
Mindenesetre, egyszer a fiacskámat úgy meg ijesztette, hogy soha többé nem mert abban a szobában aludni.
Itt a vége fuss el véle.:)
utolsó előtte, nagyon érdekes, amit írtál, eddig erre még nem is gondoltam, ezek után nem merem majd bekapcsolni a elektronikus dolgokat... XD, de egyébként arra gondoltam, hogy mi van akkor, ha egy ilyen entitást videóra vagy fényképre veszünk, mondjuk pont belenéz a kamerába (ez most kicsit bugyután hangzik), nem lesz mérges, vagy mit tenne?
utolsó: egyszer már kifejtettem, de a gyengébbek kedvéért kifejtem még egyszer, nem érdekel, hogy létezik vagy sem, erről annyit, hogy a levegőt se látod, mégis létezik, na mindegy, nem állok le vitázni olyan emberekkel akik nem képesek értelmezni egy szöveget ;)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!