Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Féltek a démonoktól?

Féltek a démonoktól?

Figyelt kérdés

tegnap 19:33
 1/6 anonim ***** válasza:
Már nem.
tegnap 19:46
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Már eljöttünk anyóstól, úgyhogy nem.
tegnap 19:56
 3/6 Pumber89 ***** válasza:
Nem
tegnap 21:10
 4/6 A kérdező kommentje:
Én félek egy kicsit. Mert lehet, hogy a Sátán. A sátán, az a gonoszak gonosza. Megcsináltam a köpős-szaltós rituálét-vagy minek is lehet hívni-, de még félek, hogy éjjel elkárhozok.
tegnap 21:51
 5/6 anonim ***** válasza:
62%

Sátán szereti a félelmet. Mondhatod, hogy nem félsz a démonoktól , de ha nem ismersz olyat, akitől félnek a démonok, akkor az úgy veszett fejsze nyele, ha hiszel bennük. Én hiszek a létezésükben, de hiszek olyan létezésében is, aki parancsol a démonoknak, sőt egyszersmind a sátánnak.

Ez a mai pedig pont az ő születésnapja.

De, az akkor volt a legfélelmetesebb, miután elkezdtem kutatni, hogy ki is az a Jézus. Nem tetszett ez az alsóbb erőknek és nem sokon múlott, hogy meg nem murdeltem.

Jézustól félnek. És attól is félnek, aki megismerte Jézust. A tanítása által ismerhető meg Jézus. Lehetsz te a világ leggyengébb embere, ha bármely ember el taposhatna, démonnak vagy sátánnak nincs hatalma rajtad, ha ismered Jézust, jobban fél az tőled, mint bárki mástól!.

tegnap 22:34
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem, mivel nem léteznek.
ma 07:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!