Szeretnél vámpír lenni? , vagy csak érdekelnek? Írj bátran.
Ez mostmár engem is érdekel. Elég szkeptikus vagyok ,de mindig is kíváncsi voltam a másik oldal véleményre.
SZóval mond el. Mi módon lehet vámpírrá válni, kérlek :D
B*szod, ekkora kamukérdést, a k*rva anyját!
Lejáratja itt a magamhoz hasonló komoly tudósokat, akik hosszú éveket öltek bele a Sangrus Vampiri faj utáni kutatásba. Te meg itt viccet csinálsz belőle. Szégyelld magad!
engem érdekelnek a vámpírok, (persze tudom hogy nincsenek) és már régóta fejtegetem.. remélem tudsz választ adni:D
mivel úgy lehetsz vámpír, hogy egy vámpír megharapjon, a legelső vámpír hogy "keletkezett"? mivel ő volt a legelső, őt nem tudhatta vámpír megharapni :P
Van pár verzió, annyira azért mégse mélyedhettél bele :P
van olyan story, ahol megtagadta Istent egy ember, ekkor a Jézus-szobor elkezdett vért könnyezni talán, és azt megitta, így lett vámpír.
A szerepjátékban Káin megölte Ábelt, ezért Isten olyan büntetést szabott ki Káinnak, hogy nem halhat meg, senki nem ölheti meg, aki megöli az hétszeres büntetést kap tán. Vándorolnia kell örökké a földön, hontalanként, a nap elől bújkálva, és sehol nem talál hazára, sehol nem telepedhet le... magyarul Káint vámpírrá változtatta.
Olyan könyvet is olvastam viszont, ahol a vámpír az egy külön faj, és ez csak egy tévhit, hogy ember vámpírrá válhat. Új vámpír két vámpír szülőtől születhet, vámpírok és emberek nem képesek utódot létrehozni.
Hiszel bennük?
Miért bujkálnak?
Pont mint a zombik: ha megharap közéjük tartozol.
Az első vámpír Vlad Dracul. Nem evett embert és a vérüket sem szívta, de vérengzős természete volt. Így őt tekintik az első vámpírnak.
Az a nézet is elég népszerű, hogy átok révén vált vámpírrá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!