Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szeretnél vámpír lenni? ,...

Szeretnél vámpír lenni? , vagy csak érdekelnek? Írj bátran.

Figyelt kérdés
Mielőtt bárki azt hinné, hogy ez egy tini lány Twilight-os képzelgése és ábrándja fel kell világosítsam, hogy nem az! Bár Robert nem néz ki rosszul XD. Nem vagyok tinédzser és én sem lennék itt, ha nem lett volna szerencsém az életben. Uhh ez hülyén hangzott úgy, mintha vámpír lennék, nem nem vagyok az. Csupán sokat kutattam, mert érdekelnek a természetfeletti dolgok, lények (előző élet, szellemek és persze vámpírok). Érdekelt, hogy miként lettek (lehetnek), hogy miért rejtőznek...stb. És amikor már mindent átnéztem, amit találtam akkor jött a barátnőm, hogy érzett valamit. Egy jelenséget amit nem mert elmondani... míg utána nem járt, mikor ezt elmondta már nem volt kétségem, hogy vámpírok léteznek. Ha kérdésed van és tudok válaszolni megteszem. Amúgy meg nem vágyom rivalda fényre, mert elég népszerű vagyok, sok barátom van. Aki nem hiszi, járjon utána. :)
2011. febr. 28. 12:33
1 2 3 4 5
 11/41 A kérdező kommentje:
Egyébként még hozzáfűzném, hogy a szakdolgozatomhoz kell. Mivel pszichológia szakon vagyok. És látva, hogy mit tud kiváltani egy ilyen kérdés. Már nem kétséges, az a megállapítás, hogy az emberek többsége nagyon is hasonló gondolkodás menetű. Főként a felnőttek. Azt hiszem, legalábbis,hogy felnőttek írtak. Köszönöm, hogy hozzájárultatok dolgozatom megírásához. És bocs, de az,hogy hány kiló vagyok senkire nem tartozik. Még egyszer elnézést!
2011. febr. 28. 14:22
 12/41 anonim válasza:
45%

"Szeretnél vámpír lenni?" Miért, te átváltoztatsz azzá?

Hány éves vagy?

2011. febr. 28. 14:32
 13/41 anonim ***** válasza:
Amúgy Bretso szerintem ne tinilányoz senkit, amíg 1 mondatodban 7 XD meg ASD van...
2011. febr. 28. 14:40
 14/41 anonim ***** válasza:
(szarkazmus?)
2011. febr. 28. 14:42
 15/41 anonim ***** válasza:
*tinilányozz
2011. febr. 28. 14:52
 16/41 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem akik ide belépetek, nem azért tették mert elolvasták a kérdésed és vámpírrá akartak változni,csak kiváncsiak voltak ,hogy ennek a bárgyú kérdésnek milyen böszmeség lehet a folytatása is ki lehet az a balek aki feltette. Úgyhogy valószínűnek tartom rossz úton jársz a szakdoliddal kapcsolatban.
2011. febr. 28. 14:55
 17/41 anonim ***** válasza:
86%
Egó az van...
2011. febr. 28. 14:57
 18/41 Bretso ***** válasza:
14:40, te viszont tanuld meg értelmezni a leírtakat, nyilván a gúnyról, mint olyanról még soha nem hallottál, nem kárhoztatlak, hiszen ostoba vagy. Kérdezőnek pedig, erősen kétlem, hogy egy ezen az oldalon végzett "kísérlet" mérvadó lehet szakdogához, és tanácsként, abból hagyd ki az XD-ket, mert lesznek akik tinilánynak néznek, mint például én annak nézlek még most is.
2011. febr. 28. 15:01
 19/41 anonim ***** válasza:

Az kétségtelen, hogy az egod leveri a csillárt, ennyire szűk látókörű ne legyél... :)

(+ egy jótanács: tanulj meg fogalmazni, mert amit itt olvastam tőled, az szörnyű...)

2011. febr. 28. 15:15
 20/41 anonim ***** válasza:
76%

"Mivel pszichológia szakon vagyok."

Ez sok mindent megmagyaráz

2011. febr. 28. 15:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!