Szeretnél vámpír lenni? , vagy csak érdekelnek? Írj bátran.
na ti vámpírok vagytok csak úgy szívjátok a másik vérét :DD
ja ám bocs de ASD ?? melyik kocka írta?(már nem ) tom elég gáz hogy 12-14 éves kis kiskák írkálnak akik életök 99% a gép előtt töltik
Én valóban pszichológusnak tanulok, de sok helyen sántít ez a sztori...mindegy is.
Viszont eszembe jutott egy vicc erről:
Egy ember betér egy étterembe, de csak egy üres hely van, egy hölggyel szemben.Odamegy, megkérdezi szabad-e a hely, mire a nő fennhangon:
-Mi?Hogy feküdjek le magával?Gusztustalan féreg!
A pasi porig alázva odaballag a pulthoz.
Kicsit később a nő odamegy hozzá:
-Elnézését kérem az előbbiért.tudja pszichológus vagyok és azt teszteltem az imént, hogyan reagálnak az emberek egy hasonló élethelyzetre.
erre a pasi szintén hangosan:
-Mi???Hogy 10 ezerért???Mégis mit képzelsz magadról anyukám?...
17:49-nek
Ez egy kitalált sztori, írhatnék neked bármit, de nem lenne valóság.
Még egyszer elnézést!
A nyílt agresszív viselkedést elemzem többek között,de kicsit össze kavarodtam és ebből egy kétségbeesett hülyeség lett, aminek ez a kérdés volt a fénypontja, igazából nem tudom mi lenne jó önrésznek, mert tudjátok, akik már írtak ilyet, hogy kell szakirodalom feldolgozás, meg egy saját elmélkedés. És elég nehéz.
Sajnálom,ha sántít, de igaz!
Még egyszer nem igaz amit írtam, ne írjatok, mert én ilyen kérdésekre, hogy mit érzett a barátnőm, nem tudok válaszolni csak annyit,hogy SEMMIT SEM!!!
Az XD igen elég gyerekes, de rajtam maradt mindenkinek van valami heppje, nekem ez!
Az meg hogy ne tudnék fogalmazni, lehet úgy vetted ki a szövegből az elején, hogy nem megy. Lehet neked van igazad.
Ja és az ego,igen ilyen mindenkinek van, és szükséges, hogy legyen. A te értelmezésedben kinek több, kinek kevesebb van belőle, nekem a több jutott, de mindig tudom mikor elég belőle.:)Most túl léptem talán egy kicsit!
Én azonban itt be is fejeztem a további írogatást, jó beszélgetést, veszekedést, vagy bármi mást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!