Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mi tortenik velem? Miert pont en?

Mi tortenik velem? Miert pont en?

Figyelt kérdés

Furcsa dolgok ezek.. En kb 18-19 eves koromig voltam a legerzekenyebb a szellemekre.. olyan szinten, hogy tudtam veluk kommunikalni is.

nem nagyon volt olyan nap, h ne lett volna vmi kis szellem kalandom.

Pl.:

akkoriban egy zsido csaladnak takaritottam. hatalmas haz, tele regi kacatokkal, harom szintes lakas. nagyon megbiztak bennem, meg a lakas riasztojanak a kodjat is megadtak, hogy mikor vegzem a takaritassal irjam be szepen es csak csukjam be magam mogott az ajtot.

na alenyeg, hogy egyik nap mar csak par tanyert kellett elmosogatnom es vegeztem is volna, mikor ereztem, h a nappalibol valaki figyel. (nem volt otthon senki de senki, csak en). nem foglalkoztam vele, mosogattam tovabb a konyhaban. aztan megint eszleltem valamit: van ez a periférikus látás, amikor nem pont oda nezel, de erzekeled, h a latokorodben tortenik vmi. na ilyen volt. igy lattam, h valami "elsuhan" a nappaliban. akkor nagyon rossz erzes fogott el. kaptam magam, ott hagytam a mosatlant es szaladtam le a mosokonyhaba, h vegyem a kabatomat es fussak hazafele. nagyon vert a szivem. aztan ahogy jottem fel a lepcson, kifordultam a folyosora amivel szemben a nappali allt. na akkor lattam meg. egy szurke ruhat viselo fekete haju csaj, nagyon koszos volt, ramnezett es elkezdett felem rohanni. ijedtemben nem tudtam mit tegyek es en is rohantam fele mivel arra volt az egyetlen kijarat. aztan mire elert vna hozzam, egyszeruen eltunt. masnap rettegve mentem dolgozni, de szerencsere nem maradtam egyedul a hazban valaki mindig maradt velem. de 1 hetig birtam azt a nyomaszto erzest es felmondtam..

aztan evekig nem tortent semmi. most 23 eves ujra kezdodott minden. ujra erzekelem oket, latom oket, sot miota ezt irom, mar ketszer hallottam horgest pedig egymagam vagyok. ujra ahol a part szakad..

Mit kellene tennem? nincs kedvem szolongatni oket.. csak hagyjanak beken...

2011. febr. 24. 22:40
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/81 Fémfaház ***** válasza:
Na erre majd pár óra múlva írok 1 terjedelmesebbet.
2011. febr. 25. 00:23
 42/81 A kérdező kommentje:
szerintem is jo ejt mára!
2011. febr. 25. 00:24
 43/81 anonim ***** válasza:
30%
Az egyetlen dolog amitől megijednék, ha kiderülne vannak szellemek. Elég para volna, mert csak azzal lenne tele a föld és a szobátok:DD Mondok egy hiteles dokumentum filmet a szellemekről: Ghost busters:)
2011. febr. 25. 00:27
 44/81 szilvo79 ***** válasza:
Sziasztok!azt az egyet nem értem,miért írogatnak olyanok,akik nem hisznek neked!skrizófénia?na hagyjuk már!ápolónő vagyok,és ez a történet nem arról szól!annyira okosok,hogy már hülyék!sokan gondolják,amit nem látnak,nem létezik.így múlik el a világ dicsősége!azt nem tudom,mit kellene tenned,de hiszek neked.valamiért fogékonyabb vagy ezekre a dolgokra,mint az átlagember.nekem is volt,2 megmagyarázhatatlan élményem,nem szellemmel kapcsolatos,de hasonló!ha érdekel,privátban leírom.
2011. febr. 25. 17:24
 45/81 A kérdező kommentje:

szia!

Igen azt megkoszonnem, ha leirnad :)

2011. febr. 25. 17:34
 46/81 Willisz ***** válasza:
énis hiszek neked :D velem is voltak furcsa dolgok már amit a legokosabb se tudna meg magyarázni... ám az UFO-t ezek szerint nem tudja a nag yokos mit jelent mert UFOk vanak mert az azt jelenti Azonosítattlan idegen tárgy vagy ilyes mit már nem emlékszek XD habár én nem hiszek abban hogy idegen lányek jönnek a földre és embereket rabolnak na mind1 ez nem ide tartozik... a szellemekről anyit hogy szerintem léteznek mert nem hinném 4-5-en ugyan azt képzeljük el vagy halucináljuk de minyárt vala melyik agyas meg magyarázza
2011. febr. 25. 18:05
 47/81 szilvo79 ***** válasza:
küldtem neked privit,kedves kérdező!
2011. febr. 25. 18:22
 48/81 anonim ***** válasza:

Sajnos nincsen időm végig olvasni a válaszokat, tehát lehet ismételni fogok.

Tehát: alapesetben az ilyen rosszindulatú asztrállények a saját, vagy valaki más gondolatainak a kivetülései, de általában csak érzésekként tudjuk érzékelni őket, máshogy nem. Egyes emberekben, mint benned, meg van ez az áldás vagy átok, hogy látod őket, esetleg kapcsolatba is tudsz lépni velük. Én csak érzékelem a jelenlétüket, de nem látom / hallom őket.

Legfontosabb, hogy próbálj magadban és magad körül nyugodt érzelmi állapotot teremteni, hogy ezek a lények ne tudjanak miből "táplálkozni", erősödni. Jó erre pl. a meditáció, esetleg kántálhatsz is valamit, vallásodtól függően. Ha nem vagy vallásos akkor ajánlom az OHM mantrát, keress rá youtubeon, zengesd át jól a lakást buddhista mantrákkal és tanulj meg párat, kb 4-5 szótagosak, nem nehéz, aztán meditáció közben hangosan énekeld ezeket. Ha keresztény vagy persze imádkozhatsz is, de ehhez nem értek, én nem vagyok vallásos, nem tudom ilyen esetekben ezek mennyire válnak be. Legfontosabb, hogy NE próbálj harcolni ellenük, ezt a csatát nem te fogod megnyerni, csak rosszabb lesz a helyzet. Fogd fel és értelmezd magadban, hogy nem árthatnak neked és nagy valószínűséggel csak az érzelmi világodból megtestesült lények ezek, tehát TE teremtetted őket, így bármikor meg is szüntetheted őket, csak hinned kell benne, és megkérni, hogy távozzanak.Remélem segíthettem, ha kérdésed van írj.

Marivs

2011. febr. 25. 19:11
 49/81 Fémfaház ***** válasza:

Igen kb ugyanezt mondtam el mint az utolsó. Én félig Buddhista vagyok és a relax zenék megnyugtatják az embert, tehát ezt én is ajánlom neked Gina.

Az Idegen civilizációkról ígértem hogy kifejtem bővebben magam. Tehát nincs bizonyíték rá hogy léteznek de arra sincs hogy nem léteznek. Viszont az Univerzum hatalmas. Képzeljétek el, bár elég nehéz lesz, hogy az univerzumunkban több 100 milliárd galaxis van, ezek mindegyikében külön-külön min milliárdnyi csillag, ezeknek legalább a fele körül kering legalább 1 bolygó, de van ahol több is lehet mint a mi Naprendszerünkben, és most csak a mi univerzumunkat mondtam el, a mi dimenziónkban.

2011. febr. 25. 20:21
 50/81 A kérdező kommentje:
igy van.. elviselhetetlen olykor olykor nehany nagykepu megjegyzes, miszerint csak emberek, novenyek es allatok vannak.. nah persze..ez sokkal inkabb rogeszme, mintsem, h mi elfogadjuk azt, hogy sok minden mas zajlik korulottunk...
2011. febr. 25. 21:04
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!