Mi tortenik velem? Miert pont en?
Furcsa dolgok ezek.. En kb 18-19 eves koromig voltam a legerzekenyebb a szellemekre.. olyan szinten, hogy tudtam veluk kommunikalni is.
nem nagyon volt olyan nap, h ne lett volna vmi kis szellem kalandom.
Pl.:
akkoriban egy zsido csaladnak takaritottam. hatalmas haz, tele regi kacatokkal, harom szintes lakas. nagyon megbiztak bennem, meg a lakas riasztojanak a kodjat is megadtak, hogy mikor vegzem a takaritassal irjam be szepen es csak csukjam be magam mogott az ajtot.
na alenyeg, hogy egyik nap mar csak par tanyert kellett elmosogatnom es vegeztem is volna, mikor ereztem, h a nappalibol valaki figyel. (nem volt otthon senki de senki, csak en). nem foglalkoztam vele, mosogattam tovabb a konyhaban. aztan megint eszleltem valamit: van ez a periférikus látás, amikor nem pont oda nezel, de erzekeled, h a latokorodben tortenik vmi. na ilyen volt. igy lattam, h valami "elsuhan" a nappaliban. akkor nagyon rossz erzes fogott el. kaptam magam, ott hagytam a mosatlant es szaladtam le a mosokonyhaba, h vegyem a kabatomat es fussak hazafele. nagyon vert a szivem. aztan ahogy jottem fel a lepcson, kifordultam a folyosora amivel szemben a nappali allt. na akkor lattam meg. egy szurke ruhat viselo fekete haju csaj, nagyon koszos volt, ramnezett es elkezdett felem rohanni. ijedtemben nem tudtam mit tegyek es en is rohantam fele mivel arra volt az egyetlen kijarat. aztan mire elert vna hozzam, egyszeruen eltunt. masnap rettegve mentem dolgozni, de szerencsere nem maradtam egyedul a hazban valaki mindig maradt velem. de 1 hetig birtam azt a nyomaszto erzest es felmondtam..
aztan evekig nem tortent semmi. most 23 eves ujra kezdodott minden. ujra erzekelem oket, latom oket, sot miota ezt irom, mar ketszer hallottam horgest pedig egymagam vagyok. ujra ahol a part szakad..
Mit kellene tennem? nincs kedvem szolongatni oket.. csak hagyjanak beken...
en probalok nem felni, bizni magamban! meg az orangyalomat is megkertem, h jobban figyeljen :)
remelhetoleg ujbol elmulik ez az egesz. es nagyon remelem, tobbet mar vissza sem jon .
Ne mondjatok már ilyet szegénynek!!!
Szellemek vannak. Az univerzum összetett, dimenziók sokasága,rezgések milliárdjai alkotják és fejlesztik. Folyamatosan változik, ahogy a tudat is fejlődik, egymással párhuzamosan. A tudat teremt új dolgokat. Ami a tudatodban létezik, az valamelyik dimenzióban létrejön.
gina édesem.. azta.. mikor lettunk ilyen joban?
a mentalitas apukam amivel landolsz kozottunk magasan becsulendo :D:D
Egyébként pszichológus barátom elmesélt egy technikát ami a te esetedben lehet segítene. Ez röviden:
A problémád valójában nem létezik -> cáfold meg a létezését logikus érvekkel amiket el tudsz fogadni.
23:48
En hiszek neked. nemcsak mert en is tapasztalok ilyeneket, hanem mar csak azert is mert tisztelek annyira mindenkit, hogy feleslegesen nem feltetelezem, hogy hazudik az illeto. mi okunk is lenne ra? nem ertem ezeket az embereket, de ha mar ennyire elszigetelodnek a tematol akkor miert nem vonaglanak at a PC oldalra es eresztik ki a gozt valamelyik zuzos debil avatar oldalon vagy min..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!