Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mi tortenik velem? Miert pont en?

Mi tortenik velem? Miert pont en?

Figyelt kérdés

Furcsa dolgok ezek.. En kb 18-19 eves koromig voltam a legerzekenyebb a szellemekre.. olyan szinten, hogy tudtam veluk kommunikalni is.

nem nagyon volt olyan nap, h ne lett volna vmi kis szellem kalandom.

Pl.:

akkoriban egy zsido csaladnak takaritottam. hatalmas haz, tele regi kacatokkal, harom szintes lakas. nagyon megbiztak bennem, meg a lakas riasztojanak a kodjat is megadtak, hogy mikor vegzem a takaritassal irjam be szepen es csak csukjam be magam mogott az ajtot.

na alenyeg, hogy egyik nap mar csak par tanyert kellett elmosogatnom es vegeztem is volna, mikor ereztem, h a nappalibol valaki figyel. (nem volt otthon senki de senki, csak en). nem foglalkoztam vele, mosogattam tovabb a konyhaban. aztan megint eszleltem valamit: van ez a periférikus látás, amikor nem pont oda nezel, de erzekeled, h a latokorodben tortenik vmi. na ilyen volt. igy lattam, h valami "elsuhan" a nappaliban. akkor nagyon rossz erzes fogott el. kaptam magam, ott hagytam a mosatlant es szaladtam le a mosokonyhaba, h vegyem a kabatomat es fussak hazafele. nagyon vert a szivem. aztan ahogy jottem fel a lepcson, kifordultam a folyosora amivel szemben a nappali allt. na akkor lattam meg. egy szurke ruhat viselo fekete haju csaj, nagyon koszos volt, ramnezett es elkezdett felem rohanni. ijedtemben nem tudtam mit tegyek es en is rohantam fele mivel arra volt az egyetlen kijarat. aztan mire elert vna hozzam, egyszeruen eltunt. masnap rettegve mentem dolgozni, de szerencsere nem maradtam egyedul a hazban valaki mindig maradt velem. de 1 hetig birtam azt a nyomaszto erzest es felmondtam..

aztan evekig nem tortent semmi. most 23 eves ujra kezdodott minden. ujra erzekelem oket, latom oket, sot miota ezt irom, mar ketszer hallottam horgest pedig egymagam vagyok. ujra ahol a part szakad..

Mit kellene tennem? nincs kedvem szolongatni oket.. csak hagyjanak beken...

2011. febr. 24. 22:40
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/81 A kérdező kommentje:

:) mint olvashattad mar nem most kezdtem de nem kell profinak lenni a temaban, hogy tudjuk, egy kamera csak nagyobb onbizalmat adna nekik..

en csak arra lennek kivancsi, h vannak e masok is itt az oldalon akik latjak , halljak , erzekelik oket? es, h tudjak e mire szamithatok?? kellene e beszelnem veluk (bar nem akarok, nagyon nem! )

2011. febr. 24. 23:26
 12/81 anonim ***** válasza:
67%
ez elég komolynak tűnik, menj orvoshoz, szerintem ez skizofrénia.
2011. febr. 24. 23:27
 13/81 A kérdező kommentje:

Fémfaház!

Tudnal nekem par hasznalhato infot kuldeni ami akar kapcsolatban allhat az engem erintett problemaval?

Nem akarok rad telepedni, nyugi, csak nekem ezek a sablonos dolgok vannak meg. szeansz, nagykonyv, igek, stb..

2011. febr. 24. 23:28
 14/81 A kérdező kommentje:

skizofrenia?? na meg ijet sem felteteleztek rolam. az ami szokatlan es felelmetes, nem minden esetben gonosz!

Kerlek ne valaszolj, ha nem tudsz realis magyarazattal szolgalni!

Koszi :)

2011. febr. 24. 23:30
 15/81 anonim válasza:
34%
Én is nagyon vallásos voltam sok éven keresztül..templomba jártam meg imádkoztam,meg mindent amit kellett,tettem.De Jézus nem volt a személyes Megváltóm. Maga a vallás nem visz közelebb Istenhez. Ha megoldást szeretnél az életedre, keresd Jézust és megtalálod. Ez egy igéret Tőle. Neked is ujjá kell születned,ha az örökkévalóságban szeretnél élni.Azok a szellemek démonok,semmiképp sem akarnak neked jót..Jézus viszont az út,igazság és az élet. Békességet csak Nála találsz.
2011. febr. 24. 23:30
 16/81 Fémfaház ***** válasza:
Egyszer volt szerencsém látni 1 asztrállényt. Épp kaját csináltam magamnak, mikor hátranéztem nem teljesen csak épphogy és azt hittem tesóm ment át egyik szobából a másikba, de ő a gép előtt ült, tehát nem tesóm volt, valami nem evilági, valószínűleg asztrállény. Csak, hogy megnyugtassalak 1 picit:) hogy én is láttam ilyet, de szerencsére tőlem nem akart semmit. Jah de az volt komoly hogy halottak napján történt. Meg volt 1 másik élményem amiről nem tudom eldönteni, hogy alvásparalízis vagy a valóság.:D
2011. febr. 24. 23:32
 17/81 anonim ***** válasza:
73%

"Kerlek ne valaszolj, ha nem tudsz realis magyarazattal szolgalni! "

szerintem én voltam az egyetlen aki reális magyarázattal válaszolt.

amit leírtál, teljesen illenek a skizofrénia kezdeti szakaszának tünetei. modern antipszichotikus gyógyszerekkel és nonverbális terápiákkal már remekül kezelhető.

A skizofréniát csírájában kell elfojtani, mielőtt eléri valaki a reziduális szakaszt.

2011. febr. 24. 23:35
 18/81 A kérdező kommentje:
nehez kulonbseget tenni a valosag es a kepzelges kozott.. az emberi agy tenyleg csodakra kepes! olyan dolgokat latsz, hallasz, erzekelsz amik tenyleg hihetetlenek. viszont van egy pont ahol mar sok lesz a jobol es nem lehet mindent megmagyarazni. tortennek dolgok, amiket a tulvilagi lenyek kozvetitenek. . nem lehetunk egyedul a vilagban. ennyire egoistak ne legyunk mar! :)
2011. febr. 24. 23:37
 19/81 A kérdező kommentje:
kkor szerinted kisgyerek korom ota skizofreniaban szenvedek? es ezt senki nem vette eszre? azt irtad: "idejeben kell".. 23 ev alatt ez mar eleg szepen kifejlodott volna. nemde?
2011. febr. 24. 23:39
 20/81 Fémfaház ***** válasza:
Ha rám telepszel sem ijedek meg:) Te viszont félsz. Ne félj! Légy bátor, nem árthat neked semmi, ami nem evilági. A lelked megvéd, de csak ha erős, csak ha bátor.
2011. febr. 24. 23:40
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!