Lehetséges, hogy kísérteni fog?
Sziasztok!
Épp a mai napon hunyt el egyik legjobb barátom édesanyja!
Megszeretném kérdezni,hogy lehetséges-e,hogy a lelke nem talál megnyugvást és kísérteni fog?
[Normális válaszolókat kérdezek]
[Aki OFFOL,jelentem :)]
Sziasztok!
Szia.
Igen lehet, ha nem kapcsol, hogy hol van. Ha nagyon tiltakozik a távozás ellen.
Ui: a jelentés csúnya dolog.
Szia!
Köszönöm a válaszod!
Tudom,de kénytelen vagyok,ha valaki hülyeségeket írkál,mikor én komolyan veszem ...
Szia!
Gondolkodjon el a barátod azon (ha jól ismerte az édesanyját), hogy volt-e olyasmi, amit az anyukája eltervezett, de nem tudott befejezni. Mert ilyesmi is tarthatja itt a lelket.
És persze tarthatja itt olyan is, amiről esetleg nem is tudtok: önvád, lelkifurdalás, hasonlók.
De tudtok segíteni neki, hogy tovább tudjon menni. Egy békés helyen gyújtsatok egy fehér gyertyát, és meditatív állapotban egyszerűen csak mondjátok el a léleknek, hogy nincs miért maradnia, mindannyian szerettel engeditek őt el.
Fontos, hogy ha ezt meg akarjátok csinálni, akkor mindenképp a halálát követő negyven napban tegyétek.
Szép napot neked!
ParlanDo
Köszönöm szépen a válaszod ParlanDo!
Viszont kívánom! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!