Hogyan tud a Sátán egyszerre, egy időben több milliárd embert kísérteni, "sugdosni" a fülükbe?
Én egyáltalán nem vagyok keresztény, nem hiszek Jézusban, a Pokolban, a Biblia hitelességében és még magában a Sátánban sem.
Viszont önkénteskedem, nagyon szeretem az embereket, igyekszem jobbá és jobbá válni, hiszek az Istennőben és az Istenben, és boldog ember vagyok, amiért itt élhetek ebben a csodálatos világban...
Nos: ezek szerint engem már megkísértett a Sátán, mert Jézus nélkül is tudom értékelni az életet?
E világnak az ura jelenleg a sátán. lesz ez még másképp is. Egyébként ez hogy sugdos a füledbe, ez jelképes beszéd, neki elég volt Ádámot és Évát megkísérteni, mert azóta az ember megismerte a jót és a rosszat és önmagát kísérti. Csak jólesik a sátánra kenni.
Egyébként Jézus is démonokat űzött, tehát megvan ott a leosztás...
Szolgái révén 1. szintúgy bukott, alsóbbrendű angyalok munkálkodásaként.
2. A Szabadkőművesség legfelső csúcsán is ő áll, a ezek a szolgák is neki engedelmeskednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!