Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig fognak még "kísérteni az exeim"? (bőv. Lent)
Meddig? Jó kérdés!
Életem egyetlen szerelmével több mint 3 éve szakítottunk. Abból 2 évig nem láttuk egymást. Összefutottunk, a régi érzelmek előjöttek, újra megpróbáltuk, nem ment, de minden kezdődik előlről.
Nem akarlak elkeseríteni, de sokszor elő fog még jönni. Sőt! Sokszor úgy, hogy mással vagy éppen és eszedbe jut, hogy a "nagy Ő"-vel milyen volt...
Szerintem sosem fognak eltűnni az életedből. De gondolj bele, talán nem is kell elfelejtened őket :)
Én is pont így érzek, csak pár évvel vagyok idősebb nálad.
Úgy vagyok vele, hogy inkább belenyugszok, hogy mindig is a fejemben lesznek azok, akiket szerettem. Mert nem tehetek mást. És szerintem ezen az idő sem fog "segíteni".
Attól szerintem még lehetsz boldog, hogy gondolsz rájuk. Valahol ők is boldogságot okoztak egyszer, inkább gondolj ezekre. Nálam az az egy baj van, hogy a szép emlékek mellett mindig ott a keserűség. Talán azért, mert még nem léptem túl a dolgokon.
Miért akarnád elfelejteni azt ami jó volt?
Ezeket tartsd meg,úgy nevezzük őket szép emlékek:)
Én úgy gondolom,ezeket nem lehet elfelejteni,és ezzel semmi gond nincs.
Majd lesz más,ne bánkódj azon,hogy elmúlt,mert oka van annak,hogy vége lett.
Most egy kis szeretetre,törődésre vágysz és merengsz a múlton,ezeken inkább mosolyogj és ne szomorkodj.
Mindenkinek vannak ilyen emlékei és lesznek is.
A rosszakat elfelejtjük" a jók megmaradnak.
Amint lesz új párod,másképp fogod gondolni,nem lesz annyi időd merengeni és eszedbe sem fog jutni,hisz ott lesz melletted az új pasi,akivel új közös emléketek lesz.Kívánom legyen minél több jó!
Menj barátnőzz,csavarogj,élvezd szingli életed!
23/L
Túl sokat gondolkodsz. "Miért nem működne, nem illünk össze stb stb..." Pedig az érzéseken nincs mit gondolkodni... Nem akarsz kapcsolatot. Miért nem? Olyan szörnyű látni, mikor valaki önmagát "erőszakolja meg". :) Tipikus szingli gondolkodás. Talán érdemes lenne kicsit érzelmesebbnek lenni, és teret engedni az érzelmeknek is... Ha lelked mélyén szereted valamelyiket is, vagy hiányzik, akkor érdemes felvenni a kapcsolatot.
Előző barátnőm is ilyen volt (mint Te). Állandóan magányos azóta is, csak mert olyan nagy az egója és a szabadságérzete. Pedig tudom, hogy hiányzom neki. "De nem, ez nem működik, nem illünk össze." Hát jólvan, akkor maradj morcos vénlány, aki vár a tökéletes szőkehercegre, szivi. :)
Szóval a lényeg, hogy ne gondolkodj túl sokat. Csak magadat fosztod meg egy újrakezdéstől, vagy egy pozitív csalódástól. De Te tudod.
23f
Akkor kicsit jobb megértem a dolgot. De azért vigyázz az ilyen "meg akarom találni önmagamat"-típusú kijelentésekkel, mert (talán neked) jól hangzanak, de semmi konkrét jelentésük nincs. :D Legfeljebb az, hogy én most durcás vagyok a világra, meg kiábrándultam. Önmagadat igazán megtalálni csak más mellett lehet. Ezt soha ne feledd.
23f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!