Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Hogyan találhatok vámpírt?...

Hogyan találhatok vámpírt? Hisz ugyanúgy néznek ki mint az átlag emberek, nem tudom hogy kezdjek neki. (Nem szeretnék az lenni csak beszélgetni szeretnék eggyel. )

Figyelt kérdés
2011. febr. 10. 00:20
1 2 3
 21/28 anonim válasza:
100%
Én a Darren Shan ból jól ismert vérszipolyok egyike vagyok, eltérek az átlagos vámpíroktol,pl. Napfényben nekem csak a makkom csillog. Ha jó csaj vagy megnézheted.
2012. márc. 11. 16:39
 22/28 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Ne akarj találni!

Évszázadok óta rejtőznek, nem fogja egyikük sem felfedni magát, mert beszélgetni akarsz..

Igen, az emberek között járnak..ugyanúgy néznek ki.

Esetleg egy függetlent találhatsz és TALÁN ő szóba állna veled, miután utánad néz és mindent rendben talál. De még így sem biztos, mivel óvatosnak kell lennie, mert a Tanács keresi azokat akik kiválnak. Ezért oda kell figyelniük,hogy kinek fedik fel magukat és kiben bíznak meg.

Függetlent így 99,99% ,hogy nem találsz.

Nem független pedig csak akkor áll veled szóba, hogyha mondjunk nyomozásba kezdesz és túl sokat tudsz meg,ekkor is azért, mert megfenyeget.

Találhatsz hiteles információkat, ha jobban belemész a témába, és kérdéseidre is megtalálhatod a választ, de vigyázz meddig mész, mert céljuk az, hogy titokban maradjon létük, így ha bizonyítékot keresel és véletlenül találsz, meghalsz mielőtt csak egy embernek is elmondhatnád!

Szóval kutakodhatsz..csak okosan, tudva a határokat és csendben!

Üdv.

2012. júl. 4. 01:11
 23/28 anonim ***** válasza:
Előző, ezt az információt honnan szerezted?
2012. júl. 4. 01:16
 24/28 anonim ***** válasza:
Ezt én is szeretném tudni!!!
2012. júl. 4. 23:56
 25/28 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy erre válaszolhatok, sajnálom!

De egy tanácsom van: ne itt keressetek válaszokat. És ha kerestek akkor okosan..ne akarjatok túl sokat tudni.

Persze tudom, a kíváncsiság egyike az emberek idegesítő, rossz szokásainak. De senki sem akar bajt, nem?

2012. júl. 5. 02:35
 26/28 anonim ***** válasza:
nice try, troll :)
2012. júl. 5. 03:35
 27/28 anonim ***** válasza:

Amiket írtam..komolyan írtam. Már sok emberrel beszéltem, sok mindenkivel kerültem kapcsolatba, mert én is elkezdtem kutakodni úgymond ..

És tényleg nem itt kellene válaszokat keresni itt úgysem fog senki olyat és annyit találni.

De nem a "vámpírokkal" kellene annyira foglalkozni.

Nem ez a legnagyobb veszély..

Nézzetek utána az Illuminatinak, az Illuminati kártyának, a Bilderbergnek , a Rotschild stb...

Érdekes dolgokat találhattok ..

2012. júl. 5. 15:54
 28/28 Momo112 válasza:

"Vámpírok, soha ne kerülj közel hozzájuk, mert ha mégis, elbűvöl akár egyetlen pillantásuk is!"(Vampire Knight)

Egyébként szerintem a legtöbben csak szimplán nem veszik észre őket. Pedig itt vannak köztünk járnak. És szerintem amilyen gyönyörűek, nem hiszem, hogy páran csak beszélgetni akarnak velük... :P

2012. dec. 25. 17:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!