Hogyan találhatok vámpírt? Hisz ugyanúgy néznek ki mint az átlag emberek, nem tudom hogy kezdjek neki. (Nem szeretnék az lenni csak beszélgetni szeretnék eggyel. )
A válasz megírásának időpontja: ma 14:39
Csak azt szeretném tudni hogy miben erősebbek és jobbak az embereknél.
Az a baj,hogy úgy képzeled el őket ahogy a filmek elénk tárták.
Mi van ha esze ágában sincs leállni veled beszélgetni,hanem neked esik és kiszívja a véred?!
És mi van ha nem úgy néz ki mint az átlag ember?Nem tudhatod!
Csak az alapján gondolhatjuk milyenek amiket a filmesek meg az írók a gondoltak a fantáziájukkal.
Szóval érted?
A filmekben és a könyvekben is mindig nagyon szenvednek a szomjúságtól,és csak nagy erőfeszítés árán képesek magukon uralkodni.
Mi van ha ilyenek most is?Akkor is szeretnél vele beszélgetni?
Én nem beszélgetnék vele.....miről!!!
Már mindent tudunk róluk(a kis eltérések nem számítanak).
Én átváltoznék,és úgy 70 évig még élnék,aztán mennék a Volturihoz.
Csak vicc volt.....de érted nem?!(mármint a volturi)
Én együtt élek Lestattal. Időnként kibírhatatlan! :)
Komolyra fordítva.
Először is, szerintem vámpírok a különböző regényekben léteznek. Nagyon szépen összerakott figurák, tele fantáziával, érzésekkel.
Ha mégis léteznek, marhára nem kéne velük csevegni. Először is, mert nem élnéd túl. Ha abból indulunk ki, ahogy Anne Rice képzeli el őket, akkor a vámpírok szigorúan titokban tartják, hogy kicsodák. Ha egy halandó megtudja, a vámpír bizony elfogyaszt vacsorára. Ugyanis a vámpír addig táplálkozhat nyugodtan, amíg nem hiszik el, hogy ő az, ami. Ha mégis túléled a találkozást, Te komolyan végig akarod hallgatni többszáz év fájdalmát, gyötrelmét, csalódásait? Egy halandó azt a 60-70 évet is nehezen viseli, ami saját maga él át, nemhogy 3-400, netán többezer évet pár órába sűrítve!
Nem látok rá reális esélyt, hogy összefutnál egy igazi vámpírral. És ez így van jól.
"Egy halandó azt a 60-70 évet is nehezen viseli, ami saját maga él át, nemhogy 3-400, netán többezer évet pár órába sűrítve!"
Igen, ezért is bannoltuk a történelmet a tudományok közül, mert állítólag amikor 2000 év történelmét megtanulta az egyik tudós, akkor annyira beleborzongott a sok szenvedésbe, meg világkép-váltásba, hogy felrobbant az agya!
Kezdj el random embereket (föleg azokat ajanlom, akik emosan vagy vampirosan öltözködnek) kessel bökdösni! Akinek rögtön beforrnak a sebei, az biztosan vampir.
Szerintem vaganynak tartja majd batorsagodat es szivesen elbeszelgetne veled.
A fajtám nevében is elnézéseteket kérem, kicsi földi mitugrászok, hogy nem rohangálunk 290 km/h-val köztetek s nem csillogunk, de ennél jobb elfoglaltságaink is vannak. Én például a pasimmal lógok, aki velem egyetemben ár bőven a 2. évszázadát tapossa ezen a szánalmas kis bolygón. Ha esetleg valakinek van értelmes beszélgetési alapja, az írjon nekem, szívesen válaszolok. De ameddig ilyen elcsépelt csillogó alakokról fantáziáltok, mint Edward Cullen, nincs miről beszélnünk. Damon Salvatore példának okáért tízszer olyan helyes és még létezik is -.-" ja igen, őt is nálam éritek el.
további kellemes tévhitben ringatózást:
249/ L alias Agnes Honeykiss
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!