Tudatos álomról nem szeretne vki beszélgetni velem aki ért is hozzá?
Életem egy rövid szakaszában nekem sikerült irányítani az álmaimat.
Fantasztikus élmény volt!
Körülbelül 2 hétig tartott,aztán elvesztettem a fonalat sajnos. Máig nem tudom,miért ment akkor és miért nem ment utána,pedig elemző típus vagyok-elhiheted sokat filóztam rajta. Azóta eltelt sok év,mégis néha lefekvés előtt érzem azt az izgalmat: talán ma éjjel újra sikerül.
Próbálgasd és legyen szerencséd:)
Bárcsak soha soha soha nem álmodnék! Még az is jobb lenne...
Kiskoromban volt egy visszatérő rémálmom és észrevettem h gondolkodom álmomban attól kezdve magamévá tettem az álmaimat. Az volt amit én akartam! Én irányítottam mindent a helszineket, az időt, embereket sem kellett keresgélnem mert ha akartam ott voltak. Később megtudtam ez azt jelenti h tudatosan álmodok. Fejlesztettem a képességem, de egy idő után már nem voltak határok. Aztán kezdtem megunni a dolgot és hagytam h az alapálmom mennyen tovább ahogy akar. Egyszóval ha elkezdek álmodni nem nyúlok bele hagyom h mennyen. De rossz vége lett. Egyszer csak azt vettem észre h nem tudom elkapni az álmom és nem emlékszem az álmaimra, persze tudom h álmodtam mert villantak be képek.
1-2 éve nem tudom irányítani az álmaimat azóta kínoznak. Az álmok bosszúja! Mindig olyanokat álmodok h vmelyik ismerősöm vérbe fagyva fekszik előttem, vagy a valaki meghal, de ezt már csak akkor tudom meg mikor felébredek mert beugrik egy kép és engem öl az ideg h miért nem tudtam rajtuk segíteni. Tudom h ez csak álom de a legtöbb álomnak jelentése van és ettől félek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!