Hogyan találhatok vámpírt? Hisz ugyanúgy néznek ki mint az átlag emberek, nem tudom hogy kezdjek neki. (Nem szeretnék az lenni csak beszélgetni szeretnék eggyel. )
Figyelt kérdés
2011. febr. 10. 00:20
1/28 anonim válasza:
Állj egy tükör elé, és ha nem látod magad, akkor te is az vagy, és már keresned sem kell. Viszont szerintem egy kérdés előtt ne igyál annyit.
2/28 anonim válasza:
Húúúú.......húúúú,
én azzz vagyooook....
ÓÓÓÓránként tíííízezerért,
beszélgetek veled.....
3/28 anonim válasza:
Menj el Dr. Zitbag kastélyába, Transzilvániába! Ott tuti van vámpír!
4/28 anonim válasza:
Sajnálatoddal közlöm,hogy nem léteznek vámpírok.Nem azért mondom,hogy kötekedjek veled(tudom,hogy sokan szeretnének hinni a vámpírokban),de nem fogsz találni egyet sem.A szellemekkel ellentétben,több mint 100%,hogy nem léteznek. E van..
5/28 anonim válasza:
Sajnos erre a kérdésre nem tudom a választ,de ha találkozol egyel szólj,mert én is szívesen elcsevegnék velük.(Lehet, hogy be is állnék közéjük...)
ma 05:04!Ne legyél ilyen biztos abban,hogy nincsenek vámpírok!Azért mert Te még nem láttál,nem biztos,hogy nem léteznek!Én sem hittem a kísértetekben,amíg nem volt egy "szellemes"élményem!
Hinni valamiben egy ok nélküli hűség,ami logikailag lehetetlen,de a képzelet hit és a cselekedet a megvalósulás.
6/28 anonim válasza:
mit kérdeznél tőle, vagy miről beszélgetnél vele?
7/28 Nigra válasza:
vannak vámpírok...mi porfíria-szindrómás pácienseknek hívjuk őket, ti vámpíroknak...azt hogy ti meg vámpíroknak hívjátok őket, mi Alkonyat-túladagolásnak nevezzük... -.-"
8/28 anonim válasza:
Kik azok a "mi"? wanabee-tudósok?
9/28 Nigra válasza:
nem:D hanem "mi" értelmes emberek :D
10/28 anonim válasza:
Komolyan hány éves vagy,h hiszel vámpírokban....szánalmas vagy .... -.-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!