Mit gondolsz a lejegyzett vámpíresetekről? Szerinted azok tényleg vámpírok voltak?
Olyan hogy "csoda", olyan nincs!
Csakis olyan van, hogy tudomány! Más nincs!
Meg a civilizáció, de az a tudományhoz tartozik.
Kérdező:
Te nem egy tévhitben éltél, és amikor elkezdtél hinni a természetfelettiben nem nyitottad fel a szemed, hanem amikor a tudományban hittél akkor volt felnyitva a szemed, és amikor hinni kezdtél a természetfelettiben akkortól élsz tévhitben...
A cikk egy hülyeség. Aki ért az internethez az megtudja magyarázni. Szerintetek hivatalos cikk? Hát nem...
Csak bele kell olvasni... xD
Persze aki egy természetfeletti világban él, körülvéve vámpírokkal, szellemekkel, zombikkal, óriásokkal, boszorkányokkal, és a legnagyobb baromsággal: istennel, az természetesen hisz a cikkben.
És ÉN IGEN, KI MEREM MONDANI HOGY AZ EGÉSZ ISTENES DOLOG EGY ORBITÁLIS BAROMSÁG.
Csak a legtöbben sajnos nem merik kimondani :S
Sokan azt mondják, hogy irigyelik azokat akik hisznek, mert van hitük, nos az én véleményem:
Én csak sajnálni tudom azokat, akik hisznek :S
1:
Totálisan félre vannak vezetve!
2:
Amikor egy hívő imádkozik, majd nem történik semmi, amit kért "istentől" elbizonytalanodik: - Miért nem teljesítette "isten" amit kértem? Nem vagyok elég jó neki? Nem imádkoztam elég szépen? Ez a dolog meg bizonytalanságok kelt az illetőbe!
3:
Bármit beképzelhetnek maguknak, amiből rossz is kisülhet!
Na ez sem volt elég, hogy valamennyire felnyissam a szemed kérdező?
Majd írj ha ráérsz...
Egyébként én egy együtt érző ember vagyok, mit gondolsz, miért próbállak folyton meggyőzni és miért írok ennyit?
(ha visszaolvasol talán megtudhatod a választ)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!