Mit gondolsz a lejegyzett vámpíresetekről? Szerinted azok tényleg vámpírok voltak?
"Én nem értek egyet a hosszúval. Főleg azzal a részel, hogy ha nem fogták volna így az emberiséget akkor már a Jupiteren élhetnénk. Na mert milyen jó lenne. Ha körbenézek a Földön fellelhető mindennek, a fűtől a bálnáig az lenne a legjobb, ha meg maradtunk volna fent a fán. Lehet nekünk is."
Ha ennyire szégyelled, hogy ember vagy, és hogy eddig eljutottunk, akkor te miért élsz a civilzációban, miért olvasol és írsz, miért kommunikálsz fejlett módszerekkel, miért internetezel?
Ha jóltudom hatalmas szűz területek vannak még Szibériában és az Amazonas dzsungelében. Add el mindened, az így szerzett pénzen vegyél repülőjegyet ezen helyek egyikére és élj ősemberi életet!
"Mivel jobb neked, mint a benszülötteknek az esőerdőben? Most komolyan?"
-Nem mászkálnak rajtam tetvek, nem úgy kell éjjel elaludnom, hogy álmomban bármikor megmarhat egy mérgeskígyó, vagy bekaphat egy vadállat
-Ha esik az eső, kényelmesen figyelhetem egy meleg, fűtött, száraz szobából, ázás-fázás helyett
-Az interneten az egész világgal tudok kommunikálni és rengeteg információt tudok szerezni, nemcsak a törzsem többi tagja és a saját ismereteimre korlátozódik a tudásom
-Ha éhes vagyok elmegyek a boltba és pénzért veszek ételt. Nem mérgező növények közül kell kiválasztanom az ehetőt, ha növényt akarok enni, és nem fenevadakat kell űznöm és leölnöm, ha húst akarok enni
-A megélhetésért munkahelyen dolgozhatok a természettel való állandó harc helyett. Még egy TESCO-s árufeltöltőnek is sokkal kényelmesebb és biztonságosabb munkája van, mint bármely ősembernek
-Nem kell a villámlástól és a rémálmoktól rettegnem, mert tudom, hogy a villámlás egy elektromos kisülés, nempedig Isten haragja, a rémálom pedig egy agytevékenység, nempedig egy démon próbál megszállni
-Átlagos életkorom 70 év körül mozog 30 helyett. Tekintve, hogy milyen gyorsan fejlődik a technika, az is lehet, hogy a 100 éves kort is megérem
-Ha beteg vagyok, elmehetek egy orvoshoz, aki tudományos módszerekkel felállítja a diagnózist, majd laboratóriumi gyógyszerészek által kifejlesztett gyógyszerekkel kúrálja a betegségemet, nempedig a sámán eljár egy indiántáncot, ad valami hallucinogén füvet, azt lesz ami lesz
Ezt olvassátok akkor el,és ezeket magyarázzátok meg tudományosan,okosok!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!