Mit gondolsz a lejegyzett vámpíresetekről? Szerinted azok tényleg vámpírok voltak?
"Nem is tudom hogy lehet annak tudatában élni, hogy "értelmetlen az egész élet, és élvezzem ki amíg élek"."
Számomra pont az ad boldogságot, szabadságérzetet és értelmet a saját életemnek, hogy én dönthetem el, hogy hogyan szeretnék élni, miket akarok véghezvinni, hova akarok elmenni, mit akarok megnézni, mit akarok mondani, nempedig egy öreg papa az égből, a természet szellemei, vagy a voodoo guru mondja meg, hogy milyen törvények szerint kell élnem.
Valamint ha meghalok az már úgyse fog érdekelni, hisz akkor olyan lesz mielőtt megszülettem. Emlékszel rá milyen volt mielőtt megszülettél? Semmilyen, mert nem léteztél. Na, én a halál után is úgy gondolom, hogy ez lesz. Leáll az agyműködés ezért nem fogok létezni.
Kedves kérdező, ha erőlteted, hogy mi elfogadjuk a nézeteid istenről (úgyis van értelme az életnek, újjászületsz, halálod után ez és az, blabla), akkor te miért is nem veszed figyelembe a miénket? Tényszerűen tárod eléd a véleményedet, ami nem szép dolog, mivel az eddigi válaszadók csak személyes érzéseket fejeztek ki.
Egyébként én nem hiszem, hogy bármiféle hiperlétező több értelmet adhatna az életnek, mint maga az élet: itt lenni, érezni, alkotni, szeretni, magunk után hagyni valamit, megpróbálni megérteni a világot. Minek ennél "több"? Mi LEHETNE ennél több?
Előző:
Nem, természetfeletti lények nincsenek, ha pl. földönkívüliekre gondoltál ők nem természetfeletti lények, mert léteznek! A természetfeletti lények azok, amikre nem tudunk logikus magyarázatot adni.
Valaki aszthiszi, hogy van természetfeletti, azoknak azt ajánlanám kezdjenek el tanulni, vagy gondolkozni, és valaki meg nem hisz a természetfelettibe, mert van annyi esze.
Persze nem azt mondom, hogy aki hisz valamiben, az buta, lehet attól okos is, csak az azért rossz /szerintem/, mert pl. ha tegyük fel, hogy én hiszek a vámpírokba, csak mert sok tv-t néztem, és egyszer csak odajön hozzám egy vörös szemű, éles fogú ember, aki tisztára úgy néz ki mind egy vámpír, majd félni fogok tőle, esetleg megölöm, vagy csak elfutok, végül kiderül, hogy az csak egy álarc volt.
Vagy másik verzió:
Hiszek istenbe:
Akár fel is áldozom magam érte.
Akkor a semmiért halna meg az illető.
Tudom, hogy ilyen igen ritkán fordul elő, de azért érdemesnek tartottam leírni az olyanoknak, mind a kérdező.
Szerintem a természetfeletti dolgokban hívők azzal teszik tönkre a saját életüket, hogy pl. félnek a sötétbe, ami amúgy a természet rendje... Erre is van példa: Mumus
Vagy félnek éjjel a temetőbe... Erre is van példa: Szellem, zombi
Vagy náluk fordul elő legtöbbször az alvásparalízis, aminél aztán bármit bemesélhetnek maguknak, pl. amit láttak a tv-ben legutoljára :D
Bevallom, én is szeretem az olyan filmeket, szeretem nézni, meg szeretem a horror játékokat, de azért nem hiszem el, hogy igazából is léteznek.
"Tudományos magyarázat mindenre mindig volt, van, lesz!"
Ezt szoktam mondani...
Kezdem azt hinni, hogy már volt zombi, szellem, VÁMPÍR, Chucakabra, mumus, meg minden, mi lesz legközelebb???
Valaki az erdőben találkozik micimackóval?
Mert ha így folytatják a hívők, akkor odáig is elérhetne :D
De akkor már nevetni fogok :D
Sajnos több hívő van, mind igazság tudó, ami szerintem elég nagy baj. Talán már a Jupireren élnénk, ha évszázadokig a hívők nem ragaszkodnának ennyire a Földhöz, ki miatt? Isten miatt...
De ennél a kérdésnél rájöttem, hogy nem, sajnos már nem lehet oly tudást adni az embereknek, hogy tudják hogy nem létezik természetfeletti lény :S
Kösz azoknak, akik velem értettek egyet :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!