Szerintetek csak álmodtam?
Én egy 40 éves családos anyuka vagyok. Apukám 23 éves koromban meghalt rákban. Nemrég kiderült, hogy melldaganatom van.A nehezén már túl vagyok, de még mindig nagyon félek,hogy visszatér a daganat. Ma reggel egy nagyon megrázó dolog történt, amit még most se nagyon tudok felfogni.
Felébredtem a fiamhoz, hogy elküldjem iskolába, de azután még szerettem volna kicsit szunyókálni. Sajnos nem sikerült visszaaludnom. Egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy valaki simogatja az arcom. Gondoltam csak képzelődöm, de mikor fel akartam kelni egyszerűen nem tudtam megmozdulni. Éreztem, hogy valaki lefog. Ekkor meghallottam édesapám hangját, aki azt súgta a fülembe, hogy "Ne félj, meg fogsz gyógyulni!" Egész nap csak sírok, fogalmam sincs, hogy valóban édesapám hangját hallottam-e, vagy csak álmodtam. Ti mit gondoltok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!