Csak árnyék vagy láthat valamit a kisfiam?
Elképzelhető, hogy lát valamit. Sok hasonló esetről hallani, pedig az olyan kis gyerekek fantáziáját még nem befolyásolják mindenféle kísértettörténetek. Talán még látnak valamit, amit mi már nem. De akármit is látott, ha vigyorgott hozzá, nem hiszem, hogy bármi fenyegető dolog lenne.
Az egyik előző hozzászóló írásához annyit fűznék, hogy vele ellentétben én úgy tudom, hogy nem függ a hőmérséklettől a jelenség, vagy szellem jó, vagy rosszindulata.
Tudomásom szerint, ha egy szellem a fizikai világban akar valamilyen módon megjelenni, ahhoz energiát kell elvonnia és mindig inkább lehűl a levegő.
De nem akarok vitatkozni, mert nem biztos, hogy igazam van, csak így hallottam.
13.02! A gyerek az nem "ami", hanem AKI. A gyerek sosem "sima ösztönlény". Ha így lenne, egyikőnk sem vállalna gyereket, hanem befogadna egy macskát...
Egyébként attól függetlenül, hogy itt pro és kontra érvek hangzanak el, ami lehet igen építő jellegű, nem értem, hogy azok, akik teljes mértékben szkeptikusok (és ehhez még cinizmus is társul), miért nem kímélik meg a kérdezőt és a többi válaszadót a lekicsinylő stílusuktól?! Ez gáz!
Én nagyon is HISZEK a szellemkben!Én is elmesélek valamit:
Egy új házba költöztünk!Az első este azt mondta a hugom:
-Tesó ott ül egy bácsi az ágyadon!
hú nagyon megijedtem!És azóta is látom a mai napig azt a bácsit mintha engem nézne!És amikor látom mindig megizzadok és lehül a levegő!
A hideg gonosz a meleg pedig jó lélek. Ez nem igaz!
Azért lesz hideg mert energiát von el a helységből, melegről még nem hallottam!
Hát ami azt illet egy pár meleggel találkoztam, ha érted mire gondolok:)
OK csak vicceltem ezt az angyalost kipróbálom!
Nem tudom..
NEkem szoktak olyanok lenni hogyha a falra vagy a plafonra nézek hogy ilyen szines foltokat látok amik ugyan ugy mennek ide oda mint a gyermekednek..
Nem tudom mik azok (apukám is szoktt olyanokat látni)
Lehet hogy ő is azt lát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!