Éjfélkor a tükör előtt ki mernétek próbálni?
Szóval van egy történet, hogy elvileg ha éjfélkor a tükör előtt gyertyával a kezedben állsz és elmondod h kampókéz, megjelenik az ördög. Ez igaz lehet?? Nem merem megcsinálni!
És van egy másik, amikor a 666-ot kell mondani háromszor és meghalunk. (ezt is a tükör előtt és gyertyával pontban éjfélkor)
Ha megcsintátok, írjatok lécci h mit tapasztaltatok!! (hü.ye válaszok és válaszolók kíméljenek)
"Az Én gyerekkoromban az volt a mítosz,hogy éjfélkor tükör elött meg kellett kérni a túlvilágot,hogy mutassa meg a túlvilági arcomat.Állítólag volt akinek megjelent valami szétrohadt ronda látványú arc és szörnyedt halt.De szerintem kamu."
Ezt ahogy olvastam beleborzongtam. :D
Jó sztori. :)
Azt azért elmondanám, hogy a 666 az Ördög száma. Ha valami mellett vagy azzal ellentétben állunk, legalább tudjunk érveket hozni.
Kampókéz és társai mind rémtörténeteke, amiket táborozós estéken a tűz mellett lehet mesélni, hogy valaki tuti ne tudjon aludni, s így meg van oldva a tűz felvigyázása. :)
na egy uj remekmu... beirsz egy oltari nagy baromsagot kerdeskent, majd kikotod, hogy hulye valszokat nem kersz.
Megprobalok nem hulye valaszt adni sot, hogy konret valaszt adjak visszakerdeznek, hogy tisztazodjon nehany homalyos folt igy is elerve, hogy objektiv valaszt kaphass.
Melyik idozona szerinti ejfel az amire a kerdes vonatkozik
Milyen nyelven kell kimondani, hogy kampokez, hogy mukodjon
Hol kell, hogy legyen a gyertya? Mert ugye a "gyertyaval" kifejezes az lehet az, hogy a gyertya a kezedben van, lehet elotted, lehet csak a szobaban, meg van e gyujtva a gyergya vagy csak ugy van, milyen a szine a viasznak, illetve megfontosabban egy agu vagy tobb agu gyertya a kerdes
a 666 ot hatszazhatvanhatkent kell mondani vagy hathathat kent, esetleg hatszaz hatvan hat kent tagolva.
Ha mindezekre valszolsz komolyan, akkor en is tokeletesebb kepet kapok, igy kimerito valaszt fogok neked tudni adni
Nem kell oltogatni a kérdezőt, a történet nagyon is igaz. Én például kipróbáltam, és azonnal szörnyethaltam tőle...
...de már jobban vagyok.
Engem békává változtatott.
De már elmúlt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!