Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Éjfélkor a tükör előtt gyertyá...

Éjfélkor a tükör előtt gyertyával,3-szor kimondani, hogy sátán. Valaki kipróbálta már?

Figyelt kérdés
2010. márc. 13. 19:08
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
47%
igen. azóta egy hang a fejemben mindig azt mondja hogy öljek meg mindenkit. egyelőre még nem tettem meg, de nemtom meddig bírom még
2010. márc. 13. 19:13
 2/27 anonim ***** válasza:
84%

Melyik időzóna szerinti éjfélkor? És éjfélkor kezdjem, vagy éjfélkor csendüljön fel az utolsó szó? :)

Amúgy ez úgy hülyeség ahogy van. Mi történne? Semmi.

2010. márc. 13. 19:16
 3/27 anonim ***** válasza:
75%
Egy rakás ilyen babona van. Egyesek szerint aki éjfélkor 3× a halált hívja az meghal (ezt konkrétan ki is próbáltam és meghaltam Húúúúúúú). Ja igen! És Gobbi Hildáról is hallottam ilyen babonát! Azt hittem bef0sok a röhögéstől.
2010. márc. 13. 19:22
 4/27 anonim ***** válasza:
62%

Ne játssz a szellemvilággal, fogalmad sincs róla milyen erők szabadulnak fel ilyenkor, és főleg azt nem tudod, a magadra szabadított szellemi hatalmaktól hogyan kell megszabadulni. Tudod ezek a dolgok csak addig röhelyesek, amíg el nem kezdenek működni az életedben. Beszélgettem néhány emberrel, akik megtérésük előtt "játszottak" a szellemvilággal, egyikük sem mesélt egyetlen vidám történetet sem, a szellemvilág jelenléte az életükben nem volt vicces, de valóságos volt, és volt kétségbe esés hidd el.

A Jézusba vetett hit reményt ad.

2010. márc. 13. 19:44
 5/27 A kérdező kommentje:
Sosem próbálnám ki, és sok rosszat hallottam ezzel kapcsolatban. Pontosan ezért vagyok rá kiváncsi, hogy volt-e olyan aki kipróbálta és nem történt semmi.
2010. márc. 13. 20:01
 6/27 anonim válasza:
33%
én idéztem már szellemet. Nem történt semmi, pedig igazán hittem bennük. Nem zaklatni akartam őket se semmi. Úgy gondoltam h tudnak nekem segíteni. Szóval vagy tojtak a fejemre, vagy nem léteznek. Utóbbira szavaznék mert elvileg a tükör-előtt-gyertya-cuccossal megnyitsz egy átjárót szellem és ember világ között szal valakinek jeleznie kellett volna h hahó itt vagyok, de nem történt semmi. Ergó nem léteznek.
2010. márc. 13. 20:47
 7/27 anonim ***** válasza:
48%

Igen, és az történt, hogy megjelent a Sátán, majd démoni kacajok kíséretében 28 helyen belém vágott egy konyhakést. Valahogy túléltem, de azóta sem tudtam feldolgozni ezt a tragédiát...

:P

2010. márc. 13. 21:00
 8/27 anonim ***** válasza:
47%
xD
2010. márc. 13. 22:14
 9/27 anonim ***** válasza:
47%

Harmadik vagyok. Igen komolyra fordítva a szót, én is kipróbáltam azt a halál idézős vackot, és nem történt semmi... már lassan egy éve. Pedig egy babonás barátom óva intett, mindenféle rémmesékkel ijesztgetett. Nos tévedett. Mint a babonások általában :)

19:44

Embert ennyi hülyeséget összehordani és ennyire félni még nem láttam mint téged. Szerintem keress fel egy pszichológust hidd el segíthetnek feldolgozni a félelmeidet.

2010. márc. 13. 23:34
 10/27 anonim ***** válasza:
83%
Örülök, hogy a XXI. században élek. Ennyi idiótát basszátokmeg. Vajon eddig engem miért nem támadtak meg szellemek meg démonok, vérfarkasok, kentaurok vagy zombik? Nem csoda, hogy levették a műsorról az Odaátot itthon. Ha valaki mutat nekem egyet is a felsorolt lényekből, akkor beállok a hitgyülibe és nekik adom mindenem.
2010. márc. 14. 00:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!