Éjfélkor a tükör előtt gyertyával,3-szor kimondani, hogy sátán. Valaki kipróbálta már?
Én kipróbáltam, pontosan így.
Tükörrel és gyertyával éjfélkor.
Többször is.
Kb 8 éve és azóta sem történt semmi.
Leírtak egy kérdést, elmondtam a véleményem róla. Nem félek, és köszönöm jól vagyok, pszichológiát tanítottak az iskolában, ahova jártam, illetve 17 évesen miután a bíróság próbára bocsájtott egy évig járnom kellett pszichológushoz. Akkor azt mondták normális vagyok. Persze akkor még magam is az ateisták széles táborát gyarapítottam. Hittem az evolúcióban, röhögtem a hívőkön, stb. Akkor még én is vérig lettem volna sértve, hogy én az evolúciót nem hiszem, hanem tény, de ma már tudom, akkor tévedtem, és most hiszem a valóságot, az embert Isten teremtette.
A Jézusba vetett hit reményt ad.
15:39
Sosem mondtam, hogy nem vagy normális, de egy ilyen pálfordulás után azért mégis kikérném újra egy szakember véleményét :)
Nem hiszem, hogy tudna mit kezdeni velem, de ne játszunk tovább a kérdező türelmével.
A Jézusba vetett hit reményt ad.
Nagy valószínűséggel semmi nem fog történni. Én ugyan még nem próbáltam ki (nem is fogom), de tudom, hogy egy idézéshez, kapcsolatfelvételhez kicsit több feltételnek kell teljesülnie, minthogy kiállok egy gyertyával a tükör elé, és beszélek hülyeségeket.
Amúgy a tükör előtt álló gyertya valóban nagy energiákat képes felszabadítani (ezen alapul a tükörmágia), de mint mondtam, ehhez több kell annál, hogy kinyögsz valamit az erőtlen kis hangocskádon. Legfőképp magas fokú koncentráció, és még sok egyéb is.
Ha érdekel olvass utána, de előre szólok, nem tanácsos pusztán kíváncsiságból, szórakozásból ilyenekkel játszani, avatatlanoknak főleg nem, mert ha netán mégis sikerül magadra szabadítanod valamit, Jézus segíthet majd a legkevésbé.
Azt kell mondani,hogy KAMPÓKÉZ!!!!!!!
és akkor megjelenik a tükörben a kampós kezű szellem!!! :DDDD
Ez egy filmben volt..bár én tuti nem próbálnám ki!!!
Ha így csíped az ilyesmit,nézdd meg a Bloody Mary-t is,ott is hasonló van,és az is nagyon paráztató..
De ne feledd: azt kell mondani,hogy KAMPÓKÉZ!!3X :DDD
A sátán csak a kereszténység kreálmánya.
Amúgy tegyük fel, hogy vannak hasonlóan ártó szándékú szellemi lények. Gondolod, hogy egy ilyen egyszerű hívásra megjelennek, aztán a hívó megússza ép bőrrel, és csak néhány nyomot talál másnap?!
Ha ezt elhiszed, akkor nem vagy tiszta.
Ha felkészületlenül hívsz egy ilyen nem épp jóindulatú valamit, akkor a minimum amire számíthatsz egy évekig tartó pszichiátriai kezelés, és akkor eléggé valószínűtlenül nagy mákod volt (mondhatni kizárt, hogy megúszod ennyivel). Ha ugyanis nem tudod megvédeni magad tőle, vagy elküldeni, vagy nincs ott bárki más, aki ezt megtehetné, akkor sokkal esélyesebb, hogy kicsinál ott helyben, vagy a hátralévő idődben annyira leszel aktív résztvevője az életednek, mint egy wc-csésze. Mert ugye összeroppant tudattal nem igazán leszel képes már semmire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!