Ez vajon mitől lehetett? Nagyon megijedtem.
Figyelt kérdés
Nem tudok aludni, és elkezdtem zenét hallgatni... de hirtelen a dal közepén vmi fura sátánista zenére váltott át, ami nincs is benne a számban, aztán kikapcsolt az ipodom és azóta nem jó... lehet h egy szellem? mit tegyek? nagyon félek.2011. jan. 29. 01:51
11/18 anonim válasza:
Szerintem a "sátánista" zenét csak félálomban álmodtad és lemerült az ipodod. Amúgy meg ha annyira izgat akkor nézz utána az ilyen "sátánista" zenéknek,hátha megtalálod amit hallottál.
12/18 anonim válasza:
jajj istenem mit ijesztgetitek szegényt? ebben semmi sátános/szellemes dolog nincs.Csomó válasz lehet rá ezen kívül is. PL. Halucináltál, Félálomban voltál stb.vírus. vagy csak te hiszed hogy sátános zene közben csak a kügyüd ment tönkre
13/18 anonim válasza:
Vagy talán éppen azért tűnt sátánista zenének, mert tönkrement az ipodod...Tudod pl.amikor az ilyen zenélős játokokban merül az elem és már csak vmi kornyikálást hallasz.+mág félálomba voltál...
14/18 anonim válasza:
en olvastam egy cikket ami allitotta, hogy az ipod a satan muve. Igazabol az osszes mas gyartmanyu mp3 as lejatszo az isten muve, kivetel az ipod.
A vasarlasnal hibaztal. most mar kar aggodni. EZt dobta a gep
15/18 anonim válasza:
Szia! Nem kell félned az elöttem kommentelő két embernek adok igazat (10:51) (11:47) biztos azért hallhattad azt a zenét mert elromlott az ipod:P no para.
A negatív kommentelőknek nem kellett volna írni sem..-.-
16/18 anonim válasza:
Nem adtad kölcsön valakinek előtte az ipodod? Lehet más rakta rá a "sátánista" zenét, vagy valamelyik tesód (ha van), az is lehet, hogy meg akartak viccelni. Egyébként kétlem, hogy a szellemek sátánista zenével akarnának ijesztgetni.
17/18 anonim válasza:
Ne ijedj meg ha továbbra is fura dolgokat tapasztalsz majd írj ide ill.nézz utána de szerintem simán csak elromlott az ipodod és az volt a sátánista zene utána meg nem működik ha eddig semmit nem tapasztaltál akkor a technika ördöge lehetett a bűnös.
18/18 A kérdező kommentje:
Kiderült, hogy csak elázott, a sátánista zene meg a következő szám volt az albumról, amit még sose hallottam.:)
2011. febr. 1. 21:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!