Mi lehetett ez? MEGIJEDTEM= (
Figyelt kérdés
tegnap este mielőtt elaludtam volna,egy ilyen hangot hallottam a fejembe kétszer is ,mint amikor megütik a harangot vagy nemtudom leírni,és igy besötétült olyan fura érzés volt,és kétszer is,nagyon zavar,ez most komoly dolog lehet?:((((((((
(egyébként utána volt hányingerem is mert lehet elkaptam a vírust)
14/L
2011. febr. 14. 19:27
1/3 anonim válasza:
Szerintem vérnyomásprobléma volt.
2/3 A kérdező kommentje:
lehet mert,kicsit rosszul voltam este,hányingerem volt meg ilyenek,melegem volt,akkor nem gond??:)köszönöm a válaszod.
2011. febr. 14. 19:38
3/3 anonim válasza:
tuti nem gond, fogsz még biztosan tapasztalni ilyen dolgokat nagyritkán, de ha idősebb leszel nem veszed komolyan, tudni fogod te mikor van baj, ha visszatérő alkalommal vagy bizonyos helyzetekben előjön valami, és mellékhatása is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!