Ez vajon mitől lehetett? Nagyon megijedtem.
Figyelt kérdés
Nem tudok aludni, és elkezdtem zenét hallgatni... de hirtelen a dal közepén vmi fura sátánista zenére váltott át, ami nincs is benne a számban, aztán kikapcsolt az ipodom és azóta nem jó... lehet h egy szellem? mit tegyek? nagyon félek.2011. jan. 29. 01:51
2/18 anonim válasza:
Menekülj John menelülj amíg lehet:O
4/18 anonim válasza:
Menekülj John menelülj amíg lehet:O
5/18 Bretso válasza:
Nem szellem, hanem a Sátán, csúnyán le lesz kezelve az ánuszod. De van remény, védd meg magad, ahogy ők: http://www.youtube.com/watch?v=_EJZCBdkjYE
6/18 M@x válasza:
És miért van az hogy ez a kérdés mínuszba kapott válaszokat!
8/18 M@x válasza:
Emberek! -2 válasz érkezett a kérdésre!
9/18 anonim válasza:
Erre mondják: A technika ördöge! :))
10/18 anonim válasza:
Örültem, hogy ismertelek embertársam, de a sátán el fog kapni, lenyúzza rólad a bőrt, megeszi az agyad, kitépi a beleidet, kitépi a szíved, és berakja magának a testrészeidet. Az összes vért kiszívja belőled.
A husodat megebédeli.
És ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!