Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ez a sztori igaz? Nagyon...

Ez a sztori igaz? Nagyon megijedtem kérlek írjatok

Figyelt kérdés

Egyszer egy kislány a családjával ment a boltok között. A lányka megállt az egyik bolt előtt mert látott egy babát, ami kettőt mutatott és nagyon megtetszett neki. Megvették, hazavitték. A kislány nagyon örült neki, bele

is tette egy dobozba. Késő volt. Már aludt a lány. Álmába ezeket hallotta:

"Már kijöttem a dobozból"

"Az ágyadnál vagyok"

"A párnádnál vagyok"

Erre hirtelen felriad, és nyissz! A baba levágta a fejét.

Reggel a szülők benyitnak hozzá. Látják a lány levágott fejét ,és a

babát. De már 3-at mutat

MOST MESÉLTÉK NEKEM IS NAGYON FÉLEK EZ IGAZ TÉNYLEG?

2011. jan. 25. 13:37
1 2 3 4 5 6 7
 51/64 Sanker válasza:
59%

sztem a mai tudomány és technika mellett elképzelhető, hogy mérnökök olyan babát tudnának csinálni, ami képes lenne felemelni egy baltát...

gondoljatok bele:

pl egy mérnöki képességekkel rendelkező gyilkos csinál egy ilyen babát, mert senkinek se tűnne fel, hogy baba gyilkol...

de mivel ilyen a valóságban még nem történt meg, így ez csak mese, viszont kivitelezhető...

szóval gyerekek lehet félni, mert megtörténhet XD

2011. márc. 12. 06:15
 52/64 anonim válasza:
Kicsit megijedtem!De tuti h nem igaz!
2011. márc. 12. 09:01
 53/64 Eruthalion ***** válasza:
100%

Természetesen ez is egy igaz történet!

Úgyhogy ha veszek a boltban babát, akkor vagy olyat vegyél, aminek fixek az újjai, és nem tud egyet sem kinyitni, vagy mind a 10 újját mutatja, mert az már végeztt a küldetésével, vagy te magad nyisd ki az újjait, így, mivel az agya is csak műanyagból van, már amelyiknek nem tök üres a feje, megzavarodik, és azt hiszi, hogy tényleg kinyírta már az ő 10 áldozatát...

Mellesleg h éjjel a karácsonyfa alól ilyen hangokat hallassz, hogy már kifelé mászok a dobozból, akkormodd meg neki, hogy a pitbullod is erre vár, minden karácsonykor kap egy babát, amire vadászhat kedve szerint...

2011. márc. 12. 13:14
 54/64 Zsancaaa válasza:
Áhh hol lenne már igaz
2011. márc. 12. 15:14
 55/64 anonim ***** válasza:

:DDD

Nagyon jó sztori. Chuky visszatér :D

Most komolyan...nem rúgnál fel simán egy babát? :D

2011. márc. 12. 15:35
 56/64 anonim ***** válasza:
én mindig beszarok ilyenektől(holott tudom hogy nem is igazak csak mesék),tudtam hogy nem kellett volna elolvasnom mert most 3 napig nem merek semmit se csinálni egyedül és mindig képzelődni fogok! xD de hülye vagyok!
2011. márc. 12. 16:24
 57/64 anonim ***** válasza:

van 2 tippem hogy ne félj:

1.képzelj el egy barbibabát rúzsaszín rucival szőke haj stb hátha viccesnek találod :D

2.gondolj arra hogy csak az veszti el a fejét aki megveszi és ezekután te nemnagyon vennéd meg :D

amugy kamu

2011. márc. 12. 16:28
 58/64 anonim ***** válasza:
Hóóógy a viharba'ne! Csáki filmek pont ezt dolgozzák fel. (Jennifer Tilly-vel)
2011. márc. 13. 22:51
 59/64 anonim ***** válasza:

hogy de már 3-at mutat?

ki mutat 3-at?

3 órát?vagy mit?

2011. ápr. 20. 11:39
 60/64 anonim ***** válasza:
mi az hogy*
2011. ápr. 20. 11:42
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!