Ez a sztori igaz? Nagyon megijedtem kérlek írjatok
Egyszer egy kislány a családjával ment a boltok között. A lányka megállt az egyik bolt előtt mert látott egy babát, ami kettőt mutatott és nagyon megtetszett neki. Megvették, hazavitték. A kislány nagyon örült neki, bele
is tette egy dobozba. Késő volt. Már aludt a lány. Álmába ezeket hallotta:
"Már kijöttem a dobozból"
"Az ágyadnál vagyok"
"A párnádnál vagyok"
Erre hirtelen felriad, és nyissz! A baba levágta a fejét.
Reggel a szülők benyitnak hozzá. Látják a lány levágott fejét ,és a
babát. De már 3-at mutat
MOST MESÉLTÉK NEKEM IS NAGYON FÉLEK EZ IGAZ TÉNYLEG?
sztem a mai tudomány és technika mellett elképzelhető, hogy mérnökök olyan babát tudnának csinálni, ami képes lenne felemelni egy baltát...
gondoljatok bele:
pl egy mérnöki képességekkel rendelkező gyilkos csinál egy ilyen babát, mert senkinek se tűnne fel, hogy baba gyilkol...
de mivel ilyen a valóságban még nem történt meg, így ez csak mese, viszont kivitelezhető...
szóval gyerekek lehet félni, mert megtörténhet XD
Természetesen ez is egy igaz történet!
Úgyhogy ha veszek a boltban babát, akkor vagy olyat vegyél, aminek fixek az újjai, és nem tud egyet sem kinyitni, vagy mind a 10 újját mutatja, mert az már végeztt a küldetésével, vagy te magad nyisd ki az újjait, így, mivel az agya is csak műanyagból van, már amelyiknek nem tök üres a feje, megzavarodik, és azt hiszi, hogy tényleg kinyírta már az ő 10 áldozatát...
Mellesleg h éjjel a karácsonyfa alól ilyen hangokat hallassz, hogy már kifelé mászok a dobozból, akkormodd meg neki, hogy a pitbullod is erre vár, minden karácsonykor kap egy babát, amire vadászhat kedve szerint...
:DDD
Nagyon jó sztori. Chuky visszatér :D
Most komolyan...nem rúgnál fel simán egy babát? :D
van 2 tippem hogy ne félj:
1.képzelj el egy barbibabát rúzsaszín rucival szőke haj stb hátha viccesnek találod :D
2.gondolj arra hogy csak az veszti el a fejét aki megveszi és ezekután te nemnagyon vennéd meg :D
amugy kamu
hogy de már 3-at mutat?
ki mutat 3-at?
3 órát?vagy mit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!