Ez a sztori igaz? Nagyon megijedtem kérlek írjatok
Egyszer egy kislány a családjával ment a boltok között. A lányka megállt az egyik bolt előtt mert látott egy babát, ami kettőt mutatott és nagyon megtetszett neki. Megvették, hazavitték. A kislány nagyon örült neki, bele
is tette egy dobozba. Késő volt. Már aludt a lány. Álmába ezeket hallotta:
"Már kijöttem a dobozból"
"Az ágyadnál vagyok"
"A párnádnál vagyok"
Erre hirtelen felriad, és nyissz! A baba levágta a fejét.
Reggel a szülők benyitnak hozzá. Látják a lány levágott fejét ,és a
babát. De már 3-at mutat
MOST MESÉLTÉK NEKEM IS NAGYON FÉLEK EZ IGAZ TÉNYLEG?
Egyetértek. Ha levágták a fejét, honnan a francból lehetne tudni, miket hallott? Fake az egész :D
De ottalvós bulin zseblámpával mesélni azért nagyon jó. xD rendesen odabasz, amikor én elmeséltem egy ottalvós bulin, a házigazda lány húgának összes babájától féltek xD
14:36
Ezek a genyó szülők! Biztos orvul visszavitték a boltba, hátha kinyír még pár gyereket. :D
Arra nem gondoltak, mit csinál majd szegény baba, ha elfogynak az ujjak a kezén. A lábujjain számolja a levágott fejeket? :D :D
Lenne egy kérdésem, feltéve hogy igaz (ami, valljuk be, nem valószínű). Ha a kiscsaj meghalt ugyebár, honnan tudta bárki is, hogy a baba miket magyarázott a leányzónak? Ez tűnt fel először:) Egyébként meg nem hiszem, hogy tele lenne a világ gyilkos játékbabával (csak szadista plüssmacikkal természetesen).
Szóval nem, nem igaz:)
tudod mért nem igaz?
mert ha ezt a történetet valaki igy ismeri ,akkor túl kellett élnie. hogy kerül oda vki ,aki látja ,hogy mit mond a baba.:D mivel fejezi le? jaaj..D nem igaz,nyugii.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!