Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ez a sztori igaz? Nagyon...

Ez a sztori igaz? Nagyon megijedtem kérlek írjatok

Figyelt kérdés

Egyszer egy kislány a családjával ment a boltok között. A lányka megállt az egyik bolt előtt mert látott egy babát, ami kettőt mutatott és nagyon megtetszett neki. Megvették, hazavitték. A kislány nagyon örült neki, bele

is tette egy dobozba. Késő volt. Már aludt a lány. Álmába ezeket hallotta:

"Már kijöttem a dobozból"

"Az ágyadnál vagyok"

"A párnádnál vagyok"

Erre hirtelen felriad, és nyissz! A baba levágta a fejét.

Reggel a szülők benyitnak hozzá. Látják a lány levágott fejét ,és a

babát. De már 3-at mutat

MOST MESÉLTÉK NEKEM IS NAGYON FÉLEK EZ IGAZ TÉNYLEG?

2011. jan. 25. 13:37
1 2 3 4 5 6 7
 21/64 A kérdező kommentje:
és mivan hogy ha ez tényleg igaz? és visszarakták a boltba és megint megveszi megint...
2011. jan. 25. 14:36
 22/64 A kérdező kommentje:
-megint helyette valaki
2011. jan. 25. 14:36
 23/64 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek. Ha levágták a fejét, honnan a francból lehetne tudni, miket hallott? Fake az egész :D

De ottalvós bulin zseblámpával mesélni azért nagyon jó. xD rendesen odabasz, amikor én elmeséltem egy ottalvós bulin, a házigazda lány húgának összes babájától féltek xD

2011. jan. 25. 14:37
 24/64 anonim ***** válasza:
100%

14:36

Ezek a genyó szülők! Biztos orvul visszavitték a boltba, hátha kinyír még pár gyereket. :D

Arra nem gondoltak, mit csinál majd szegény baba, ha elfogynak az ujjak a kezén. A lábujjain számolja a levágott fejeket? :D :D

2011. jan. 25. 14:59
 25/64 anonim ***** válasza:
100%
Már a kérdés kiírásának helyesírási stílusából tudtam, hogy a kérdező hülye.
2011. jan. 25. 15:44
 26/64 anonim ***** válasza:
100%

Lenne egy kérdésem, feltéve hogy igaz (ami, valljuk be, nem valószínű). Ha a kiscsaj meghalt ugyebár, honnan tudta bárki is, hogy a baba miket magyarázott a leányzónak? Ez tűnt fel először:) Egyébként meg nem hiszem, hogy tele lenne a világ gyilkos játékbabával (csak szadista plüssmacikkal természetesen).

Szóval nem, nem igaz:)

2011. jan. 25. 16:42
 27/64 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem tudom, milyen régen hallottad, de azóta mesélték már nekem is, csak annak az elején a baba hármat, a végén pedig négyet mutatott. :|
2011. jan. 25. 17:47
 28/64 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem vegyél egy babát, ami legalább 3-at mutat és aludj vele. gyík :D
2011. jan. 25. 18:11
 29/64 anonim ***** válasza:
100%

tudod mért nem igaz?

mert ha ezt a történetet valaki igy ismeri ,akkor túl kellett élnie. hogy kerül oda vki ,aki látja ,hogy mit mond a baba.:D mivel fejezi le? jaaj..D nem igaz,nyugii.

2011. jan. 25. 18:23
 30/64 anonim ***** válasza:
100%
20dkg 20cm baba megemelt egy kést és képes votl olyan lendülettel leváni a fejet a testöl..
2011. jan. 26. 21:44
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!