Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » A szellemek képesek bántani...

A szellemek képesek bántani az embert?

Figyelt kérdés
Anyukámtól kiskoromban ezt megkérdeztem, és azt mondta, hogy enm, mert ha egy bal-horgost akarna adni, átnyúlna a fejeden... Ez igaz, vagy képes fizikailag bántani?
2011. jan. 23. 15:07
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
a reinkarnacioban sem hiszek ! a lelek ahogy valaki irta immaterialis es ha meghalsz nem lesz semmi utana kedves Zsuzsimuzsi hany eves vagy ???? mikor kapod a lelked ? mert embrio vagy aztan meg hasonlo spermakent kezded mikor lesz lelked ??? magyarazd mar meg !!!
2011. jan. 25. 20:45
 22/26 anonim ***** válasza:

Drága Bata Zoard éppenséggel 23 vagyok és jogi egyetemet végeztem, ugyhogy asszem több eszem is van, mint neked, jah meg talán több inteligenciám is, mint neked, mert eddig én még nem anyáztalak el.De egyébként az ostobaságod is látszik, hogy egyáltalán minek kérdezel olyan dolgokról amiben nem hiszel, ha meg nem tudod elfogadni az igazságot!!! Hölye vagy ebben a témában és egyszerűen nem tudod elfogadni, hogy vannak dolgok amiet nem tapasztal meg mindenki értedddd???????Vagy ezt is ilyen rohadt nehéz felfogni??? Te csak utolsó bunkó vagy aki ide tolta a képét, hogy bebizonyítsa, hogy húú a tudományos alapokat mutassák. Tudod mit nem vitatkozok ugyis csak akkor hinnéd el, ha látnád. Menj el egy szakemberhez egy szellemidézésre, azt majd rájössz, hogy igazam volt!!!

Na szeva

2011. jan. 25. 21:04
 23/26 anonim ***** válasza:

jogi egyetem mi en vegzos vagyok allatorvosin !!! Nem tudom melyikunknek van tobb esze...

ha jogi egyetmre jarsz akkor mar tobb eszed lehetne! Szakember jajj ne farassz menjel te vissz anyadba ahogy mar elobb megemlitettem Zsuzsimuzsi!!!

2011. jan. 26. 13:42
 24/26 anonim ***** válasza:
Amugy gratulalok az eszedhez es az inteligenciadhoz mert tenyleg nagyon sok van belole !
2011. jan. 26. 13:43
 25/26 anonim ***** válasza:
hát pont ez az, hogy több is van, mint neked:D
2011. jan. 26. 14:18
 26/26 anonim ***** válasza:
Latszik Latszik :) udvozletem delrol :D
2011. jan. 26. 14:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!