A szellemek képesek bántani az embert?
Drága Bata Zoard éppenséggel 23 vagyok és jogi egyetemet végeztem, ugyhogy asszem több eszem is van, mint neked, jah meg talán több inteligenciám is, mint neked, mert eddig én még nem anyáztalak el.De egyébként az ostobaságod is látszik, hogy egyáltalán minek kérdezel olyan dolgokról amiben nem hiszel, ha meg nem tudod elfogadni az igazságot!!! Hölye vagy ebben a témában és egyszerűen nem tudod elfogadni, hogy vannak dolgok amiet nem tapasztal meg mindenki értedddd???????Vagy ezt is ilyen rohadt nehéz felfogni??? Te csak utolsó bunkó vagy aki ide tolta a képét, hogy bebizonyítsa, hogy húú a tudományos alapokat mutassák. Tudod mit nem vitatkozok ugyis csak akkor hinnéd el, ha látnád. Menj el egy szakemberhez egy szellemidézésre, azt majd rájössz, hogy igazam volt!!!
Na szeva
jogi egyetem mi en vegzos vagyok allatorvosin !!! Nem tudom melyikunknek van tobb esze...
ha jogi egyetmre jarsz akkor mar tobb eszed lehetne! Szakember jajj ne farassz menjel te vissz anyadba ahogy mar elobb megemlitettem Zsuzsimuzsi!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!