A szellemek képesek bántani az embert?
Figyelt kérdés
Anyukámtól kiskoromban ezt megkérdeztem, és azt mondta, hogy enm, mert ha egy bal-horgost akarna adni, átnyúlna a fejeden... Ez igaz, vagy képes fizikailag bántani?2011. jan. 23. 15:07
2/26 anonim válasza:
Szellemek csak a bennük hívő emberek fantáziájában léteznek!Sem megkelenni,sem bántani nem tudnak!
3/26 emlya válasza:
Szerintem vannak, de jól mondta anyukád, bántni nem tudnak.
4/26 anonim válasza:
Szellem-hívők, áruljatok el nekem valamit:
Miért jó dolog nektek egy olyan dologban hinni, aminek a létezésére semmilyen tudományos bizonyíték nincsen, viszont nagyon félelmetes és rettegni lehet tőle?
5/26 emlya válasza:
Elárulom:
A tudományos alapja: a lélek súlya 21g. Ezt mindenki tudja.
6/26 anonim válasza:
"A tudományos alapja: a lélek súlya 21g. Ezt mindenki tudja."
Biológia 6. osztály:
Az ember tüdeje kilégzés után is magában tart a tüdőkapacitás felének megfelelő mennyiségű levegőt.
Halál után közvetlenül a test izmai elernyednek. A tüdőből és a végbélből távozik az összes levegő.
7/26 anonim válasza:
Mellesleg ezt a "van lélek, mert 21 gramm a súlya" érvet mindig nagyon viccesnek tartottam. A lélek elvileg immateriális dolog, tehát nem anyagból áll, ezért nem kéne, hogy legyen súlya.
8/26 anonim válasza:
nem tudnak bántani mert nem is léteznek.
9/26 anonim válasza:
a poltergeistek megdobálnak kővel meg minden szarral
10/26 anonim válasza:
"A tudományos alapja: a lélek súlya 21g. Ezt mindenki tudja."
sz@rás után mennyi?
Amúgy engem egyszer megerőszakolt egy szellem. Egész jó volt, mindaddig, amíg nem jött ektoplazma
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!