A szellemek képesek bántani az embert?
a kérdés érdekes. mivel a szellem nem rendelkezik fizikai testel ezért közvetlen bántani nem tud. viszont. az az érdekes hogy a jelenlétüket leeső tárgyakkal mozgó dolgokkal jelzik. tehát valamilyen szinten mégis képesek a dolgokat mozgatni így sérülést is tudnak okozni. a Poltergeist-ek (kopogószellemek) már nem egy ember halálát okozták. mint lelki trauma után öngyilkosok lettek az illetők vagy fizikailag bántalmazta őket. Angliába hivatalos paranormális nyomozók vannak. az oldalamon a vérengző szellemek cikkben olvashatsz pár megtörtént esetről :) és kérlek ha már ott vagy írd le a cikkek>valós sztorik részbe saját tapasztalataid. :)
"Szellem-hívők, áruljatok el nekem valamit:
Miért jó dolog nektek egy olyan dologban hinni, aminek a létezésére semmilyen tudományos bizonyíték nincsen, viszont nagyon félelmetes és rettegni lehet tőle?"
Először is. a tudomány sem tudja mindenre a választ. de mint mindennek ennek is valamiből születnie kellett. mindennek van alapja. és rengeteg olyan eset van amire nincs tudományos magyarázat mégis megtörtént. amikor a fényképeken látszik egy homályos forma vagy egy elhunyt ember alakja esetleg külseje vagy akármi és ezt akkor ott nem okozhatta fényvisszaverődés, nem volt ott senki (pl elhagyatott kastélyokban). mi akik hiszünk ebbe nem azért hiszünk hogy rettegjünk. minket érdekel a dolog. és ki tudja lehet mi leszünk azok akik bebizonyítják a természetfeletti létezését. ennek a dolognak a velejárója a rettegés. minden ember fél az ismeretlentől. csak sokan nem merik bevallani. én úgy vagyok vele hogy lehet akárhány szkeptikus én hiszek ebben és ezt senki nem tudja megváltoztatni :)
szerintem van par ember aki siman nem fogja fel hogy halal utan nincs semmi en is szoktam nezni a Zone Realityn a szellemvadaszokat es semmit sem veszek eszre a videon csak hogy sotetben besz*rtak valamitol felolem lehet aki hisz benne mindenkinek sajat dolga van aki fel az ismeretlentol en peldaul nem nem egy ,,szellemjarta'' hazban voltam mar es sosem vertek le semmit elottem de mondtak hogy volt mar ra pelda a lelek meg megfoghatatlan dolog.tehat sulya nemvaloszinu hogy van es ez nem 1 filmben volt ??? meg a testedben hol van a lelek mondjatok mar meg? Van tudo sziv vese maj de a lelek hol van ??? Na nem vitatkozom tovabb szavvaztok csak le.
bye
"ha abban hiszel, hogy nem tud bántani, akkor védelmet húzol energiamezőből magad köré, és így nem tud bántani."
Vagyis ha mondjuk nem hiszek az atombombákban, akkor hiába dobnak le egyet a városomra, én nem fogok felrobbanni, rajtam kívül meg felrobban minden, vagy mi?
Hihetetlen, hogy az ezoterikusok mennyire görcsösen ragaszkodnak a teljesen tudománytalan tényekben való hithez? Kíváncsi vagyok miért? Talán azért, mert félnek attól a gondolattól, hogy a halál után nem lesz semmi? Vagy nekik unalmas lenne az élet, hogyha nem kéne lépten-nyomon varázsdémonoktól és rántott rézf@szúbaglyoktól rettegni?
nem ha ledobsz egy atombombát akkor te is felfogsz robbani. ez csak a szellemi erőkre vonatkozik jesszus. ezt hogy nem lehetett érteni. a másik ha már ennyire lenézek az ezoterikusokat, akkor tudd meg én sem hittem ezekben a dolgokban abszolút és ugyanúgy lehülyéztem az ilyen embereket, mint ahogy most te nem hiszel. de tényleg. egészen addig amíg nem arra ébredtem egy éjjel, hogy egy démon tart felém a szobámban...:S
első alkalommal azt hittem megzakkantam. viszont rajtam kívűl 4 ember látta még ugyanezt, ráadásba az egyik olyan ember aki maga sem hisz ezekben a dolgokban, és abszolút meglepődött, hogy léteznek ilyenek. és hogy ő tisztánlátó. nyilván mindenkinek van véleménye a dolgokról, és vanak akik csak buliból állítják, hogy láttak ilyen dolgot már. de azért gondoljál bele, ennyi ember nem lehet mind kókler aki azt állítja, hogy léteznek ilyen dolgok, meg ha mi 4-en láttuk ugyanazt, akkor azért 4 embernek nincs ugyanaz a képzelgése. jah és persze a halál után nagyon is lesznek még dolgok.. és te még le fogsz ide reinkarnálódni, aki ide előttem írt, pont azért mert ebben az életedben még a tagadást élet és nem tudsz elszakadni az anyagi világtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!