Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szellem volt, vagy mi más?

Nem kamuzok! kérdése:

Szellem volt, vagy mi más?

Figyelt kérdés
otthon voltam egyedül betegen, és a tesóm szobájába próbáltam aludni de nem tudtam..(a tesóm szobája lent van) egyszer csak azt hallom mintha a szárító eldűlt volna fent a fürdőben.. nagyon megijedtem ezért kirohantam a házból és vittem magammal egy telefont anya fél óra múlva jött haza addig is kint a hidegben álltam és kutyáztam...Ne nézzetek hülyenék, de tudom hogy úgy hallatszik mintha az lennék..:D
2011. jan. 23. 11:57
1 2 3
 21/23 Ghostboy ***** válasza:

hmm érdekes. de azért ez még kevés ahhoz hogy bebizonyosodjon valóban szellem volt-e. ez mint már előttem pár kommentelő leírta lehetett pusztán véletlen. a ruhák nem egyenletesen voltak a szárítón és az egyik oldalra a nagyobb súly elhúzta. akinek volt tapasztalata hasonló dolgokban kérem írja le a honlapom cikkek>valós sztorik részbe :) előre is köszi.

[link]

2011. jan. 25. 03:01
 22/23 A kérdező kommentje:
de nem volt rajta ruha..:O
2011. jan. 25. 11:02
 23/23 Ghostboy ***** válasza:
érdekes. de hát ha eddig semmi más egyéb nem történt se előtte se utána akkor nem természetfeletti dologról lehet szó. de nem kizárt. ha nem történik többet semmi szokatlan akkor valószínű hogy valami mástól volt :)
2011. jan. 26. 01:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!