Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szellem volt, vagy mi más?

Nem kamuzok! kérdése:

Szellem volt, vagy mi más?

Figyelt kérdés
otthon voltam egyedül betegen, és a tesóm szobájába próbáltam aludni de nem tudtam..(a tesóm szobája lent van) egyszer csak azt hallom mintha a szárító eldűlt volna fent a fürdőben.. nagyon megijedtem ezért kirohantam a házból és vittem magammal egy telefont anya fél óra múlva jött haza addig is kint a hidegben álltam és kutyáztam...Ne nézzetek hülyenék, de tudom hogy úgy hallatszik mintha az lennék..:D
2011. jan. 23. 11:57
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
De nem azt álmodtad, hogy felhívtad anyudat!!! Hanem a zörgést! Érted?
2011. jan. 23. 13:42
 12/23 anonim ***** válasza:
nem volt szellem.
2011. jan. 23. 14:02
 13/23 A kérdező kommentje:
de te nem érted!! én nem álmodtam mert ha álmodtam volna, akkor hogy szaladtam volna ki?? meg hogy viszem magammal a telót?? te tudom hogy hogy érted hogy álmodtam az egészet és nem tudom tovább! de nem mert nem aludtam csak pihentem aza be voltam takarózva és még a szemem sem volt becsukva mert gondolkoztam..
2011. jan. 23. 14:05
 14/23 anonim válasza:
hallomása könnyen van az embernek. lehet hogy a szomszédból(vagy a közelből) hallottál valami zajt ami máshogy hallatszott.
2011. jan. 23. 14:36
 15/23 A kérdező kommentje:
Nincs szomszédunk..-.-
2011. jan. 23. 15:03
 16/23 anonim ***** válasza:
Nem tudom, nálam is volt néhányszor. szerencsére nappal, hogy valamilyen tárgy leesett, csak úgy magától.
2011. jan. 23. 22:11
 17/23 tetris ***** válasza:
Hát még ilyet! Hogy ennek a buta szellemnek épp a szárítót kellett megzörgetnie! Ha már zajongani támadt kedve, miért nem döntötte fel a konyhakredencet? Na az jó nagyot szólt volna! De pont a szárítót! Kié érti ezt? Á, ezek a mai szellemek!
2011. jan. 23. 23:50
 18/23 A kérdező kommentje:
.:D tudom elég hülyék..:D
2011. jan. 24. 11:14
 19/23 anonim ***** válasza:
de te nem érted bárkinek lehet olyan hogy pl még pont akarja becsukni a szemét és már az álmáának a hangját hallja!! -.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-
2011. jan. 24. 16:06
 20/23 A kérdező kommentje:
de te nem érted!!! nem aludtam, mert nem voltam álmos, csak úgy feküdtem..
2011. jan. 24. 20:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!