Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szellem volt, vagy mi más?

Nem kamuzok! kérdése:

Szellem volt, vagy mi más?

Figyelt kérdés
otthon voltam egyedül betegen, és a tesóm szobájába próbáltam aludni de nem tudtam..(a tesóm szobája lent van) egyszer csak azt hallom mintha a szárító eldűlt volna fent a fürdőben.. nagyon megijedtem ezért kirohantam a házból és vittem magammal egy telefont anya fél óra múlva jött haza addig is kint a hidegben álltam és kutyáztam...Ne nézzetek hülyenék, de tudom hogy úgy hallatszik mintha az lennék..:D
2011. jan. 23. 11:57
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
53%
Szentséges atya úr isten. Eldől egy szárító, akkor az már nyilván szellem...
2011. jan. 23. 12:10
 2/23 anonim ***** válasza:
87%
Előfordul hogy a tárgyak nem helyesen vannak állítva :) nem történt semmi ;) Ezért kiírni egy kérdést...
2011. jan. 23. 12:12
 3/23 A kérdező kommentje:
de utána felmentünk és nem volt eldűlve a szárító és semmi más sem...
2011. jan. 23. 12:13
 4/23 anonim válasza:
83%

akkor csak hallomásod volt(főleg ha alapbol parázol a szellemektől meg egyedül)

nyugi :))

2011. jan. 23. 12:50
 5/23 anonim ***** válasza:
83%
Nem lehet, hogy álmodtál??? Egyébként ezt nem tudhatjuk, hogy szellem volt e vagy sem...
2011. jan. 23. 12:54
 6/23 anonim ***** válasza:
70%
háthallod HA ÉN ILYET TAPASZTALTAM VOLNA NEM MERTEM VOLNA ERRÖL BESZÉLNI és ilyen fejeket írni:D DE EZA TE DOLGOD :D:DD
2011. jan. 23. 12:59
 7/23 anonim ***** válasza:
32%
hány éves vagy?
2011. jan. 23. 13:01
 8/23 anonim ***** válasza:
100%

Én mikor beteg voltam, aludtam a szobámban éjjel, és teljesen úgy halottam, mintha valaki kinyitotta volna a bejárati ajtót, feljött a lépcsőkön és a folyosón motoszkált. Szörnyen megijedtem, még lélegezni sem mertem, és nagyon kellett pisilnem, de nem mertem kimenni. Végülis erőt vettem magamon, kiléptem a folyosóra, és nem volt ott semmi. Na most írhatjátok, hogy szellem volt, de én nem hiszem. Lázas voltam, lehet, hogy csak hallucináltam, vagy álmodtam. ennyi.

Te is beteg voltál, lehet, hogy csak álmodtál, vagy csak hallucináltál, butaságnak tartom, hogy betegen ilyen kis semmiség miatt kint fagyoskodtál, szinte ok nélkül szerezhettél volna egy nagy tüdőgyulladást is, ami azért eléggé kellemetlen...

Szerencsétlen szárító feldőlt, vagy ha utána állva láttátok, akkor valami más volt az, pl. a huzat becsapta az ablakot, tényleg csak hallucináltál, álmodtál stb. Nem kell rögtön szellemre gondolni, és rettegni....

Mert gondolkodjunk logikusan: a szellem feldönti a szárítót, aztán, mivel illedelmes szellemről van szó, visszaállítja? Ez nonszensz.... Nyugodj meg, még az is valószínűbb, hogy egy légy koccanását hallottad az ablakon, minthogy egy szellem lett volna... Ilyenért nem kell parázni :)

2011. jan. 23. 13:13
 9/23 A kérdező kommentje:
nem álmodtam mert azért vittem ki a telómat h anyát felhívjam hogy mikor jön már haza.. és emlékszem már kint voltam egy jó ideje és anya mondta hogy 5 perc és itthon van azután meg elmentem a kapuhoz és ott vártam, mert anya tanár és a suli ahol tanít szembe van a házunkkal.. ekkor 11 éves voltam.. és nagyon féltem de most már megnyugodtam, és most már nem is félek a szellemektől, ha léteznek létezzenek.. nem érdekelnek most már..:D
2011. jan. 23. 13:25
 10/23 anonim ***** válasza:
hát előfordul az ilyen.de ne félj ennyire egy szellemtől :)
2011. jan. 23. 13:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!