Szellem volt, vagy mi más?
akkor csak hallomásod volt(főleg ha alapbol parázol a szellemektől meg egyedül)
nyugi :))
Én mikor beteg voltam, aludtam a szobámban éjjel, és teljesen úgy halottam, mintha valaki kinyitotta volna a bejárati ajtót, feljött a lépcsőkön és a folyosón motoszkált. Szörnyen megijedtem, még lélegezni sem mertem, és nagyon kellett pisilnem, de nem mertem kimenni. Végülis erőt vettem magamon, kiléptem a folyosóra, és nem volt ott semmi. Na most írhatjátok, hogy szellem volt, de én nem hiszem. Lázas voltam, lehet, hogy csak hallucináltam, vagy álmodtam. ennyi.
Te is beteg voltál, lehet, hogy csak álmodtál, vagy csak hallucináltál, butaságnak tartom, hogy betegen ilyen kis semmiség miatt kint fagyoskodtál, szinte ok nélkül szerezhettél volna egy nagy tüdőgyulladást is, ami azért eléggé kellemetlen...
Szerencsétlen szárító feldőlt, vagy ha utána állva láttátok, akkor valami más volt az, pl. a huzat becsapta az ablakot, tényleg csak hallucináltál, álmodtál stb. Nem kell rögtön szellemre gondolni, és rettegni....
Mert gondolkodjunk logikusan: a szellem feldönti a szárítót, aztán, mivel illedelmes szellemről van szó, visszaállítja? Ez nonszensz.... Nyugodj meg, még az is valószínűbb, hogy egy légy koccanását hallottad az ablakon, minthogy egy szellem lett volna... Ilyenért nem kell parázni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!