Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Milyen imákat ajánlotok...

Milyen imákat ajánlotok (bővebben lent)?

Figyelt kérdés

angyalokkal szeretnék dolgozni, van is egy jó kis könyvem.

ugye ehhez imádkozni is kell rendszeresen. milyen imákat ajánlotok, mikor, stb.

van valakinek tapasztalata e téren?

2011. jan. 22. 21:13
 1/8 anonim ***** válasza:

Ezt: [link]

(Ha nem használ, akkor sajnos bukott angyalokkal próbáltál meg dolgozni (őket sokkal könnyebb elérni, mert a világban járnak), és örülj, hogy nem sikerült.)

2011. jan. 22. 21:20
 2/8 anonim ***** válasza:
Én is a rózsafüzért ajánlom, azzal kungfuzni is lehet. Sajnos az ősi apácakungfu tradíció már eltűnt, de állítólag néhány kolostorban még titokban gyakorolják.
2011. jan. 22. 22:06
 3/8 anonim ***** válasza:

az a nehanyaezereves tortenelme az emberisegnek ami van, TISZTAN BEBIZONYITOTTA, hogy az IMA NEM MUKODIK. egyik sem.

Vagy szerinted egy haboruban csak az egyik fel imadkozik?

EGy focimeccsen, csak az egyik fel szurkoloi imadkoznak?

egy zuhano repulon senki nem imadkozik?

A titanikon, minden aldozat kusban ult es varta a veget, es aki megmenekult csak azok imadkoztak?

SZerinted a nacik kozott nem volt vallasos es imadkozo?

VAn egy erdekes talalos kerdes:

Hogyan hidd azt, hogy segitesz egy raszorulon mikozben semmit nem segitesz a vilagon?

Imadkozz...

2011. jan. 22. 22:09
 4/8 A kérdező kommentje:
a náci vezetőség mélyen vallásos fekete mágusokból állt (Y)
2011. jan. 22. 22:37
 5/8 anonim ***** válasza:

a nacikkal kapcsolatos tudasodat meg kicsit csiszolni kell, hisz a legtobbje kereszteny volt.

de ha harom percre elfogadjuk amit beirtal(szandekosan nem minositem), akkor megkerdeznem, hogy szerinted mennyire bizonyitott az imajuk, amikor az utolso evben szo szerint semmi nem jott ossze nekik.

Jaja tudom az ellenfelnel tobben ertek ra imadkozni, es az ima ereje mindig ugy dol el, hogy hol vannak tobben:)

2011. jan. 23. 00:15
 6/8 anonim ***** válasza:

AZ ANGYALOK NEM IMÁTKOZNAK:)

De miböl hiszed hogy léteznek ?

(zárojelbe a rozsafüzér nem jó )

:) szerinted hogynéz ki egy angyal

??

ha tudod a választ

akor felesleges imátkozni

ha nem tudod akkor felesleges keresgélni

.

2011. jan. 23. 01:44
 7/8 A kérdező kommentje:
nem a nácikra írtam összességében, hanem a náci vezetőségre, akik okkultisták voltak. az utolsó évre már elvesztették longinus lándzsáját.
2011. jan. 23. 11:22
 8/8 anonim ***** válasza:
Milyen imákat?Erre józanul nem tudok választ adni de ahogy berúgtam leíromneked!Sőt még azt is leírom hogyan tanulj meg egy perc alatt 6 nyelven beszélni és ha nagyon akarod megidézem neked az arkangyalt és elküldöm emailba!
2011. aug. 19. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!