Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Valaki tapasztalt már hasonlót...

Valaki tapasztalt már hasonlót, amit nem mondott el senkinek mert hülyének nézték volna? Többi lent!

Figyelt kérdés

Volt már olyasmi valaki köztetek aki este furcsán érezte magát ? Mintha sokkal több energiája lenne és hűvös levegőben lélegzetvételkor ki rázta a hideg és érezte hogy tombol benne valami rettenetes energia mint ha 1 szörny lakozna benne ? És nem merte el mondani senkinek mert hülyének nézték volna ? Én soha nem osztottam ezt meg senkivel de bátran fel merem tenni ezt a kérdést ...

Aki tapasztalt már iet csak nem tudta hogy miez az írjon leg gyakoribb tünetek : Esti hiperaktivitás , energia növekedés szinte maximumra , mintha az ember este maximális erejében lenne de csak akkor ha le száll az este valaki meg tudná magyarázni hogy ez mi lehet mert még nem jöttem rá sajnos... Soha nem mondtam még el senkinek csak barátoknak de az ő reagálásuk annyi volt csak hogy ..... hülye vagy és ez hülyeség... Nagyjából annyi lenne az egész hogy este teljesen más vagyok mint nappal ha le száll az éjj furcsa érzésem van ki tudnék szaladni a világból és annyi mozgást tudnék el végezni hogy nem fáradnék ki ha ki is fáradnék 1 perc a regenerálódási idő már gyermek korom óta van ez velem ha valaki aki tudja mi lehet ez meg halgatom... DE KI JELENTEM HOGY AKI SZERINT HÜLYESÉG ÉS ELME BETEGSÉG AMIT ÍRTAM NE ÍRJON 1 KOMMENTET SE NE FŰZZÖN HOZZÁ SEMMIT AZ ÉGVILÁGON OLVASSA EL ÉS HA NEGATÍVUMOT AKAR ÍRNI TARTSA MEG MAGÁBA MERT NEM VAGYOK RÁ KÍVÁNCSI. AKI MEG POZITÍV VÉLEMÉNYT TUD HOZZÁ FŰZNI MEG HALGATOM ÉS HÁLÁS LENNÉK ÉRTE. Nagyon köszönöm a meg értéseteket.

2011. jan. 20. 00:29
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

Sry a címemet nem írtam oda :D de ide le írom hátha el tudod olvasni és (hátha) bátor leszel fel venni XDDD

Itachi_017@windowslive.com

2011. jan. 22. 19:41
 22/25 anonim válasza:

látszik hogy este írtad, mert annyiszor leírtál mindent, nem tudsz rendesen fogalmazni.

hülye vagy és ez hülyeség

2011. jan. 24. 09:38
 23/25 anonim ***** válasza:
likantrópia, vérfarkas stb ismerős fogalmak? lehetséges... láttam már dolgokat...
2011. jan. 28. 13:34
 24/25 Győrfi Marianna ***** válasza:
Én akkor tapasztalok ilyet mikor ki akar törni belőlem az energia. Amúgy mágiával foglalkozom. Estefele régebben húzott egy erő de megpróbálom az ezzel járó érzéseket versben megfogalmazni. Az én energiámat nem nevezném szörnyetegnek csak akkor ha valamiért nagyon dühös vagyok.
2011. máj. 2. 17:06
 25/25 Tejes kispapucs ***** válasza:

Írok néhány példát:

Estefelé mindig lemegyek futni, és ahogy futok, úgy érzem, még gyorsabban akarok menni, mert elég energiám van hozzá. Furcsa érzés, de tény, hogy tényleg jól sprintelek :D

Amikor lefekszem az ágyba, le akarok menni hogy elhasználhassam az összes energiát, és még többet akarok mozogni, ezért volt hogy elkezdtem gyorsan táncolni XD

Járok lovagolni, és az egy órás edzés után hiába rogyok rögtön az ágyra, jóleső érzésem van, mintha bármire képes lennék, akár ismét lelovagolni egy órát.

Ebben szerintem semmi természetfeletti :) persze nekem jó érzés, ja, és hozzátenném: nem vagyok tornamániás és nem iszom kólát se kávét, alkoholt, és nem élek tudatmódosító szereken.

Ezt senkinek sem mondtam még el, de hát ismerős érzés, és amúgy is anonim maradhatok. Lehet hogy lepontoztok, de én csak értelmes és nem támadó választ adtam. Ja, és lány vagyok, félreértés ne essék a táncos résznél xd

2012. szept. 4. 18:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!