Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Valaki tapasztalt már hasonlót...

Valaki tapasztalt már hasonlót, amit nem mondott el senkinek mert hülyének nézték volna? Többi lent!

Figyelt kérdés

Volt már olyasmi valaki köztetek aki este furcsán érezte magát ? Mintha sokkal több energiája lenne és hűvös levegőben lélegzetvételkor ki rázta a hideg és érezte hogy tombol benne valami rettenetes energia mint ha 1 szörny lakozna benne ? És nem merte el mondani senkinek mert hülyének nézték volna ? Én soha nem osztottam ezt meg senkivel de bátran fel merem tenni ezt a kérdést ...

Aki tapasztalt már iet csak nem tudta hogy miez az írjon leg gyakoribb tünetek : Esti hiperaktivitás , energia növekedés szinte maximumra , mintha az ember este maximális erejében lenne de csak akkor ha le száll az este valaki meg tudná magyarázni hogy ez mi lehet mert még nem jöttem rá sajnos... Soha nem mondtam még el senkinek csak barátoknak de az ő reagálásuk annyi volt csak hogy ..... hülye vagy és ez hülyeség... Nagyjából annyi lenne az egész hogy este teljesen más vagyok mint nappal ha le száll az éjj furcsa érzésem van ki tudnék szaladni a világból és annyi mozgást tudnék el végezni hogy nem fáradnék ki ha ki is fáradnék 1 perc a regenerálódási idő már gyermek korom óta van ez velem ha valaki aki tudja mi lehet ez meg halgatom... DE KI JELENTEM HOGY AKI SZERINT HÜLYESÉG ÉS ELME BETEGSÉG AMIT ÍRTAM NE ÍRJON 1 KOMMENTET SE NE FŰZZÖN HOZZÁ SEMMIT AZ ÉGVILÁGON OLVASSA EL ÉS HA NEGATÍVUMOT AKAR ÍRNI TARTSA MEG MAGÁBA MERT NEM VAGYOK RÁ KÍVÁNCSI. AKI MEG POZITÍV VÉLEMÉNYT TUD HOZZÁ FŰZNI MEG HALGATOM ÉS HÁLÁS LENNÉK ÉRTE. Nagyon köszönöm a meg értéseteket.

2011. jan. 20. 00:29
1 2 3
 11/25 anonim válasza:
100%

Hirokinnak igaza lesz, sok volt a kóla. De a Buciféle nem a coca.

Vagy csak simán "Exöszájzbúk"

2011. jan. 20. 14:55
 12/25 A kérdező kommentje:
Direkt meg kértem szépen az olyanokat mint az első kommentező is hogyha csak olyat ír ide ami teljes mértékben negatívum az ne kommentezzen... És még nekem kellene helyes írási könyv ? Szerintem nektek kellene 1 nagyon jó szemész orvos mert azt a részt ezek szerint nem tudtátok el olvasni. A másik dolog meg az hogy annyira tudom dícsérni az olyanokat mint az elsp kommentező is pl az ien gyerekek nem is tudom mien körülmények közt élhetnek volt mit tanulni szerintem a szülőktől biztos a szüleitek is ien lehet biztos vagyok benne...
2011. jan. 20. 16:59
 13/25 anonim ***** válasza:

Lehet vámpír vagy :D. Vagy valami természetfeletti lény, csak nem tudsz róla... Olyas valaki, aki éjjel vadászik.

Azért ez egy kicsit durva, amit leírtál.

2011. jan. 20. 19:36
 14/25 kicsigman ***** válasza:
Azért próbáld ki ha olyan erősnek érzed magad legközelebb csinálj annyi fekvőt amennyit tudsz aztán pihenj egy percet(pontosan) és megint amennyit tudsz. és írd le hogy mennyi sikerült, ha emberfeletti teljesítményre vagy képes akkor faja ha nem akkor meg csak az agyad pörög.
2011. jan. 20. 19:49
 15/25 anonim ***** válasza:

Az első válaszoló vagyok.

Tisztázzunk két dolgot.

1.) Az, hogy te mire vagy kíváncsi, engem nem érdekel. A véleményemet leírom, ha nem tetszik, nem kell elolvasni. Egyébként legfeljebb kimoderálják.

2.) Hülye kérdésre hülye válasz. Értelmes kérdésre értelmes válasz. Ennyi; ugye, hogy mennyire egyszerű?

Szevasz.

2011. jan. 21. 14:40
 16/25 A kérdező kommentje:
Kedves első válaszoló te most kötözködni jöttél ide kommentezni ? Le írtam a kérdésben hogy ne írkálj negatívumot te el olvastad és mégis negatívumot írtál aztán megint meg kértelek hogy ne írj negatívumot , de akkoris jössz pofázni itt egy msn cím ha olyan bátor vagy akkor vegyél fel és majd ott pofázz nekem persze ha fel mersz venni : Itachi_017@windowslive.com
2011. jan. 21. 18:43
 17/25 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Már írtam: nem érdekel, hogy ki mire kér, ha van véleményem, leírom, max. az admin kimoderál/kitilt. Ha ez éppen negatív, akkor negatív; sajna az élet már csak ilyen, néha a kritikát is el kell viselni.

Bátor vagyok, ment a privát.

2011. jan. 21. 18:52
 18/25 anonim ***** válasza:
azt jelenti hogy tulsok cuccot szívtál és pörgesz
2011. jan. 22. 04:48
 19/25 anonim ***** válasza:
Na,azért az már túlzás hogy a másodikkal egymásnak estek egy ilyen kérdés miatt...:D Hívjatok meg a mérkőzésre,látni akarom...:D
2011. jan. 22. 15:54
 20/25 A kérdező kommentje:
Persze az msn-es megoldástól 1 kicsit parázol. Ne haragudj meg de tiszta vicc vagy :D hogy te bátor vagy meg te ki írod a véleményedet , ha ien bátor vagy vegyél fel msnre és ott csevegünk de úgysem mersz fel venni itt éled ki magad ezen a weboldalon hogy neked mien erős jogaid vannak ... Úgy ahogy vagy tiszta vicc vagy ne is haragudj meg ... És akkor ne pofázz annyit itt hanem itt a címem , szerintem ez érthető és szerintem el lehet olvasni amit írtam vagy te nem tudod el olvasni ? xDxDxD
2011. jan. 22. 19:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!