Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mi volt eddig a legérdekesebb...

Mi volt eddig a legérdekesebb paranormális, , élményed"?

Figyelt kérdés
2011. jan. 14. 22:02
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
0%
BUTASÁK ÁLLANDÓ A HISZÉKENYSÉG ÖRÖK
2011. jan. 17. 19:46
 22/25 A kérdező kommentje:
Oké, tanulj meg írni előtte.
2011. jan. 17. 20:19
 23/25 anonim ***** válasza:
77%

Egyszer a tv egymás után elkezdte a csatornákat váltogatni, pedig nem én kapcsolgattam...

aztán kiderült, hogy beragadt a gomb...

2011. jan. 17. 21:28
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
Én sosem hittem az ilyenekben azok előtt, hogy sorra döltek el a tárgyak, mozdultak el dolgok, karmolásnyomok lettek a falon.... elég bizonyíték volt. Előtte mindig kétkedtem bennük. (Most is gondolkodok reális magyarázaton ezekre a dolgokra...de nem találom.)
2011. jan. 20. 18:36
 25/25 anonim ***** válasza:

Nekem volt több is.Kezdmeg a legérdekesebbel:

Egyik haverommal kitaláltuk,hogy elkezdünk szellemet keresni a házban.Letettük a kamerát(telefonnal vettük fel a videót)és kimentünk a szobából.10 perc múlva visszamentünk,leállítottuk a felvételt.Felraktuk a gépre,hogy megnézzük,volt-e valami,amíg mi nem voltunk ott.Több dologra felfigyeltünk:

1.A kamerával többször zoomoltak(közelítettek),pedig a szoba üres volt

2.A kamera kétszer megmozdult

3.kb. 4 percnél egy árny suhant el a fal mellett

4.A falon levő festmények egyike hirtelen sötétebb lett,mintha egy átlátszó sötét árny állt volna elé

Ez velem történt:Éjjel kimegyek a WC-re.Elvégzem a dolgom,épp megyek a szobám felé,mikor látom,hogy a lépcső tetején áll egy alak.Pár pillanat múlva magától eltűnt.

Ha érdekel még több eset,nyugodtan írj priviben!

2011. aug. 26. 10:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!